• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taraftar destek değil köstek oluyor
13 Kasım 2010 Cumartesi 16:34

Taraftar destek değil köstek oluyor

Bahattin Karapınar, 'Taraftardan destek yerine zarar görüyoruz' dedi.
Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Kayserispor'a 1-0 yenilen Konyaspor'da başkan Bahattin Karapınar, taraftarların maçın ardından gösterdikleri tepkinin kendilerine zarar verdiğini söyledi.

Taraftarların destekten çok zarar verdiğini dile getiren Karapınar, "Taraftardan destek yerine zarar görüyoruz. Kim maç kaybetmek ister ki. Taraftarın tribünlerdeki bu dehşet verici hareketlerini anlayamıyorum. Konyaspor üzerinden bazı gruplar rant sağlamaya çalışıyor. Ancak biz buna izin vermeyeceğiz. Böyle taraftar olmaz. 12 haftadır taraftarlarımızın yapmış oldukları hareketler nedeniyle bugüne kadar 250 bin TL ceza ödedik. Zaten kulüp maddi açından zor dönemler yaşıyor. Taraftarımızda bu dönemde bize destek olacağına aksine kulübe zarar veriyor. Burada devlete de görev düşüyor. Bu gruplara izin vermemeli. Taraftarlar bütün kulüplerin sorunu haline geldi. Buna artık bir önlem alınlamalı" diye konuştu.

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Kayseripor maçının hakkının beraberlik olduğunu belirten Karapınar şunları söyledi: "Son dakikalarda duran toplardan talihsiz bir gol yedik. Bu sene duran toplardan çok canımız yandı. Bunu bir türlü engelleyemiyoruz. Kayserispor şu an maç fazlasıyla ligin lideri ve kadro olarakta oturmuş bir takım. Biz ise tam olarak bir düzen oturtamadık. Böyle basit goller yersek ligde zorlanacağımızı düşünüyorum. Buna bir an önce önlem almalıyız. Maçın son dakikalarında bizde net bir pozisyon bulduk. Ancak değerlendiremedik. Kendi evimizde oynayacağımız maçlardan elimizden geldiğince çok puan almalıyız. Yoksa ilerde bu sonuçlar bize dezavantaj olarak dönebilir. Kayseri maçının ise maçı seyreden herkes gibi bende maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum"

YENİ TRANSFERLERİMİZ OLACAK

Bahattin Karapınar, devre arasında takıma 3 veya 4 tranfer yapmayı düşündüklerini belirterek, "Yöneticilerimiz yurtdışında incelemelerde bulunuyor. İzlediğimiz 20-25 oyuncu var. Bunlardan bazılarını değerlendirip hocamızın isteği doğrultusunda takıma kazandıracağız. Yerli transferi oyuncu azlığı nedeniyle pek düşünmüyoruz. Ancak ilgilendiğimiz bazı yerli oyuncular var. Eski oyuncumuz Erman Özgür de bunlardan biridir" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ

Ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını da değerlendiren Karapınar, "Biz kötü bir dönemden geçiyoruz. Ancak Beşiktaş'ında son dönemlerde aldığı sonuçlar ortada. Her takım sahaya galip gelmek için çıkar. Biz de Beşiktaş maçına galip gelmek için çıkacağız. Güçlü rakibimiz karşısında elimizden geleni takım olarak yapacağız" ifadelerini kullandı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA