• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tapu ve kadastro çalışanları yemekte buluştu
22 Mayıs 2013 Çarşamba 17:08

Tapu ve kadastro çalışanları yemekte buluştu

Konyanın Beyşehir ilçesinde Tapu ve Kadastro Teşkilatı çalışanları, eş ve çocuklarıyla Tapu ve Kadastro Teşkilatının 166.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde verilen yemekte buluştu.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde Tapu ve Kadastro Teşkilatı çalışanları, eş ve çocuklarıyla Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 166.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde verilen yemekte buluştu.
Anamas Konukevi’nde verilen yemeğe Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici, Beyşehir Kadastro Birim Amiri Cafer Aka, Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, tapu ve kadastro personeli ve aileleri ile teşkilattan emekli olanların da aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk katıldı. Yemekten önce bir konuşma yapan Beyşehir Tapu Müdürü Tuncay Ekici, tapu ve kadastro teşkilatında görev yapan meslektaşlar olarak ağır bir sorumluluğun altında olduklarını belirterek, “Tek gayemiz, insanların vermiş olduğumuz hizmet karşısında mutlu olabilmeleri ve onlardan bir tebessüm, bir güler yüz ve teşekkür alabilmektir” dedi. Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer de, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.
Yemeğin ardından tapu ve kadastro çalışanları müzik eğlence programı ile eğlenirken, programın sonunda 166.kuruluş yıldönümü pastası da kesildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA