• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Takla atan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
09 Haziran 2014 Pazartesi 09:52

Takla atan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Aydın'da, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobil metrelerce taklalar atarak sürüklendi. Hurdaya dönen araçtan iki kişi yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu İmamköy Yol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Denizli'den Aydın yönüne giden İsmail Yılmaz'ın (24) kullandığı 09 EN 972 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Mertelerce sürüklenen otomobilin sürücüsü İsmail Yılmaz ve yanında yolcu olan arkadaşı Mehmet Yeşiltepe (26), hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS ekipleri, yaptığı çalışmayla Yılmaz ve Yeşiltepe'yi otomobilde sıkıştıkları yerden çıkardı.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Yeşiltepe'yi ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne, İsmail Yılmaz ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü İsmail Yılmaz'ın sağ bacağının kırıldığı öğrenilirken, Mehmet Yeşiltepe'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA