• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Takımın yarısı ölseydi anlarlardı
09 Nisan 2015 Perşembe 13:49

"Takımın yarısı ölseydi anlarlardı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, uğradıkları silahlı saldırının ardından kupa ve lig maçlarının ertelenmesini gereksiz görenlere yönelik "Herhalde takımın yarısı ölseydi o zaman anlarlardı" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, uğradıkları silahlı saldırının ardından kupa ve lig maçlarının ertelenmesini gereksiz görenlere yönelik "Herhalde takımın yarısı ölseydi, yarısından fazlası sakat kalsaydı, belki o zaman anlarlardı" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Kartal, spor camiasında bazılarının hala durumun ciddiyetini anlamadığından yakınarak, "Hala başka yerlerdeyiz, hala bir şeylerin altında başka şeyler arıyorlar. Acaba kendileri yolda giderken, arabanın bir lastiği patlasa çoluğu çocuğu olsa veya arkadan birisi aniden çarpsa ne düşünürlerdi. Bunu o gün o otobüsün içinde olanlar, yaşayanlar bilir" diye konuştu.

Kartal, bugüne kadar çok şey yaşadıklarını ancak çok fazla gündeme gelmediğini anlattı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, "Kayseri'de Trabzonsporlularla beraber 2 bin kişi otele yürüyüş yaptı. Bizim otelin camları kırıldı ama bunlar hiçbir zaman fazla gündeme getirilmedi. Son 3-4 senedir o kadar büyük olaylar yaşadık ki bir bu kalmıştı bu da oldu. Hala insanlar bir şeyler arıyorlarsa söyleyecek bir şey bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

"Fatih Terim aramadı"

Kartal, kendilerini arayarak destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Soru üzerine Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini aramadığını bildiren Kartal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini aramasıyla ilgili "Sağolsun kendisine teşekkür ediyorum beni de iki kere aradı. Kaptanı da aradı, başkanımızı da aramış. Kendisi çok duyarlılık gösterdi. Bu olayın peşini bırakmayacaklarını söylediler" şeklinde konuştu.

Ellerinden geldiği kadar yaşadıkları bu olayı unutmaya çalıştıklarını anlatan Kartal, "Verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu" dedi.

Futbolcuları yakın zamanda Rize'ye ya da Trabzon'a maça götürmenin mümkün olup olmadığı sorusuna Kartal, "Tabii çok büyük tedirginlik olur.  Sağolsun Cumhurbaşkanımız bizi arayıp işi sahiplendi. Sonuçta burası Türkiye, kimse yalnız değil" cevabını verdi.

Kartal, yaşadıkları bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalmaya ve dik durmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA