• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Takımımız başarılı olacak
15 Eylül 2011 Perşembe 22:10

'Takımımız başarılı olacak'

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, geçen her haftanın takım kadrosunun birbirleriyle uyumunun artması adına çok faydalı olacağını söyledi.
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, geçen her haftanın takım kadrosunun birbirleriyle uyumunun artması adına çok faydalı olacağını, Kayseri Erciyesspor deplasmanından alınacak 3 puanın da bu noktada önemli bir adım niteliği taşıyacağını söyledi.
Konyaspor'un ilk hafta Kasımpaşa maçında ortaya koyduğu mücadelenin kendisi için sürpriz olmadığını belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Yaklaşık 3 aylık hazırlık döneminde takımla beraberdim. Kasımpaşa maçındaki takımın performansı benim için sürpriz olmadı. Ben böyle bir oyunun çıkabileceğini tahmin ediyordum. Bank Asya 1. Lig'in güçlü takımlarından olan ve kadrosunu birkaç isim dışında tamamen koruyarak bu ligin favorilerinden olan Kasımpaşa karşısında alınan 1 puana kaçan galibiyetten dolayı fazla sevinemiyoruz. Çok ciddi anlamda pozisyon vermeden Kasımpaşa maçını tamamlamış olmamız bizim açımızdan önemli. İlk defa profesyonel anlamda bu ligde oynayan oyuncularımızın sayısı bir hayli fazla. Gençlerimizden son derece umutluyuz. Her geçen hafta birbirlerine daha fazla alışacaklar ve daha uyumlu olacaklar. Kasımpaşa maçında benim açımdan bakarsak kaybedilen 2 puan vardı diye düşünüyorum" dedi.

Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Karapınar, "Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağız. Büyük sahada oynamak takım olarak bizim lehimize diye düşünüyorum. Bank Asya 1. Lig'de hedefiniz üst sıralar ise iç saha-dış saha ayrımı yağmadan mutlaka tüm maçlara 3 puan için çıkmanız gerekiyor. Bu ligde yenilmemek çok önemli. Ama bir kez daha tekrar ediyorum bizim hedefimiz her zaman olduğu gibi yine 3 puan. Alınacak galibiyet genç ekibimizin ve oyuncularımızın daha fazla güven kazanmalarına ve Konyaspor'umuza bundan sonraki maçlarında daha fazla güvenle hizmet etmelerine sebep olacaktır" şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA