• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tahrirde bayram namazı çağrısı
12 Ekim 2013 Cumartesi 16:33

Tahrir'de bayram namazı çağrısı

Mısır'da Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak Hareketi liderlerinden Mahmud Fethi, bayram namazının Tahrir Meydanı'nda kılınması çağrısında bulundu.
Mısır'da Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak Hareketi liderlerinden Mahmud Fethi, Mısır makamlarının gösterileri engellemek için aldığı güvenlik önlemlerine rağmen Kurban Bayramı'nda bayram namazının Tahrir Meydanı'nda kılınması çağrısında bulundu.
 
Fethi, yaptığı açıklamada, "Tahrir'de namaz çağrımız, bayram ve darbecilere karşı verilen savaşta bir adım daha ileri gitme sevincini bir arada yaşamak için. Çağrımız, darbecilere, 'Özgür devrimciler olarak dik duruşumuza devam edeceğiz' mesajıdır. Tekbirlerimiz meydanları ve caddeleri inletecek" ifadesini kullandı.
 
Fethi ayrıca, "Çağrımız aynı zamanda Tahrir'in bize ait olduğunu, devrimin asıl sahipleri olduğumuzu ve darbecilerin bunu kullanmasına izin vermeyeceğimizi vurgulamak içindir" değerlendirmesinde bulundu.
 
Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak Hareketi, dün düzenlenen darbe karşıtı gösterilerden önce daha fazla kan akmaması için eylemcilere Tahrir ve diğer meydanlardan uzak durmaları çağrısında bulunmuştu. AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA