• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tahir Akyürekten Regaib Kandili mesajı
24 Mayıs 2012 Perşembe 12:08

Tahir Akyürek'ten Regaib Kandili mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, bu mübarek günlerin milletin birliğine, beraberliğine ve sevginin, saygının artmasına vesile olmasını d

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, bu mübarek günlerin milletin birliğine, beraberliğine ve sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Regaip Kandili mesajı şöyle:“Rahmeti, bereketi, mağfireti bol olan mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Üç ayları yaşamaya başladığımız bu günde hepimizi etkileyen manevi hava, çocuklarımızın şehrimize has şivlilik geleneğini yaşatırken oluşturdukları sevinçle birleşiyor. Bu güzel ortamda, hem şehir olarak, hem ülke olarak, hem de tüm İslam aleminde mübarek ayların manevi havasından en fazla teneffüs edebilmenin gayretini göstermeye başladık.

Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, tüm dünyada sıkıntı çeken kardeşlerimiz için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek üç ayları ile Regaip Kandili’ni kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA