• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tahir Akyürek vatandaşlarla bayramlaştı
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:26

Tahir Akyürek vatandaşlarla bayramlaştı

Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Ramazan Bayram’ının 3’üncü gününde Selçuklu ilçesine bağlı; Akpınar, Başarakavak ve Tepekent mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bayramlaştı

Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Ramazan Bayram’ının 3’üncü gününde Selçuklu ilçesine bağlı; Akpınar, Başarakavak ve Tepekent mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, ‘31 İlçe Bayramlaşma ve Tarama Programı’ kapsamında,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat üyeleriyle birlikte Selçuklu İlçesine bağlı Akpınar, Başarakavak ve Tepekent mahallelerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşların bayramlarını kutladı.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Akpınar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Akyürek, vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayarak, ‘Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye’ yolunda desteklerini istedi. Daha sonra Akyürek, yürüme zorluğu çeken 90 yaşındaki Hatice Yalçınkaya’yı evinde ziyaret ederek dua ve desteklerini aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı olan 92 yaşındaki Mevlüt Kayhan’ı da ziyaret eden Akyürek, Kayhan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazmış olduğu şiiri dinleyerek, Akpınar Mahallesi ziyaretini noktaladı.

Akpınar Mahallesi ziyaretinin ardından Başarakavak Mahallesinde de vatandaşlarla bayramlaşan Akyürek, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Türkiye’ye ikinci bayram yaşatmak için, güçlü destek istedi.

Akyürek günün son ziyaretini ise Tepekent mahallesine yaptı. Uzun konvoy eşliğinde mahalleye gelen Akyürek, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlara hitap eden Akyürek, AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerin, her kesim tarafından kabul edildiğini belirterek, “Dost, düşman diyor ki, eksik varsa da bunu AK Parti tamamlar. Yaparsa AK Parti yapar diyor. Hamd olsun ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi lidere sahibiz. Öyle bir lider ki dünyada Türkiye’nin yerini değiştirdi. Konumunu değiştirdi. Artık bazı planlar Cumhurbaşkanımıza göre yapılıyor. Artık bazı toplantılar, Cumhurbaşkanımıza göre yapılıyor. Neredeyse bütün Türkiye düşmanlarının uğraştığı bir başpehlivana sahibiz. Allah’ın izniyle milletimizin desteği devam ettiği sürece göreceksiniz Türkiye bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemiyle şahlanacak. Daha farklı bir noktaya gelecek” dedi.

24 HAZİRAN’DAN SONRA İŞLER DAHA DA HIZLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Akyürek, “Cumhurbaşkanımız 2023 hedefi koydu. Başkası gelip bu hedeften bahsediyor mu? Onlar yaptırmamaktan bahsediyor, yıktırmaktan bahsediyor. Hızlı tren ihalelerini bile engellemekten bahsediyor. Yapmak isteyen AK Parti kadrolarıdır. İnşallah 2023 hedefine de Cumhurbaşkanımız liderliğinde, milletimizin desteğiyle devam ettiği sürece Türkiye’miz güçlü şekilde yürüyecek. 24 Haziran’dan sonra işler daha da hızlanacak. Çünkü Cumhurbaşkanlığı sisteminde artık başbakanlık yok. Cumhurbaşkanlığı Sisteminde artık bürokrasi ayak diretemeyecek. Cumhurbaşkanlığı sisteminde meclisle bakanlar ayrıldı. Bakanlar sadece önlerindeki işle; yatırımla, hizmetle, çalışmayla, yolla, fabrikayla, üretimle meşgul olacaklar. Meclis de onların önünü açacak. Cumhuriyet tarihi boyunca özlenen sisteme geçiyoruz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA