• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suruçtaki alçak saldırıyı lanetliyorum
20 Temmuz 2015 Pazartesi 16:03

'Suruç'taki alçak saldırıyı lanetliyorum'

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, ''Suruç'taki alçak saldırıyı ve insanlıktan nasibini almayan alçakları lanetliyorum'' açıklamasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ''Suruç'taki alçak saldırıyı ve insanlıktan nasibini almayan alçakları lanetliyorum'' açıklamasında bulundu.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.

Türkiye'ye, milletimizin birlik ve bütünlüğüne, huzur ve barışa yönelen bu tür terörist saldırıların hiçbir şekilde hedefine ulaşamayacağını belirten Akdoğan, ''Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Devlet, hükümet ve millet olarak bunları boşa çıkaracağız'' ifadesini kullandı.

Ömer Çelik: Bu saldırı ile topyekun Türkiye hedef alınıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından saldırının Türkiye'ye karşı yapılmış katliam amaçlı bir saldırı olduğunu belirterek, "Bu saldırı Türkiye'ye karşı yapılmış katliam amaçlı bir saldırı. Bu saldırı ile topyekun Türkiye hedef alınıyor. Bu saldırıya karşı her kesimden insanımızın, hepimizin et ve tırnak gibi bütünleşmesi lazım. Hep beraber tek ses olarak bu katliamı gerçekleştirenlere karşı duracağız. Bu saldırıya en etkili şekilde cevap vermeliyiz; tek ses, tek yürek olmalı, kenetlenmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Atalay: Bu, Türkiye'ye karşı yapılmış bir hain saldırıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay isei terör saldırısıyla ilgili, "Bu, Türkiye'ye karşı yapılmış bir hain saldırıdır, biz böyle görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Huzurlu bir bayram ertesi ülkenin huzurunu bozmayı hedefleyen bu terörü şiddetle kınayan ve lanetleyen Atalay, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi. Atalay, şunları kaydetti:

"Hükümetimiz en hızlı şekilde hareket ediyor, üç bakanımız hemen bölgeye gidiyor. İçişleri Bakanlığı teknik ekiplerini hemen olay yerine gönderdi. Başbakanlıkta kriz merkezi kuruldu. Gereken her çalışma yapılıyor. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. AK Parti olarak bu hain saldırıyı lanetliyor ve gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA