• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sürpriz çilek Mesut
26 Mayıs 2014 Pazartesi 11:04

Sürpriz çilek Mesut

İngiltere'de mutsuz olan Mesut Özil'in Galatasaray'a kiralık olarak transferi düşünüldüğü, yıldız oyuncunun da bu teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların en büyük avantajı direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması...

 

Galatasaray'da ismi sır gibi saklanan yeni sezon çileğinin Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil olduğu öğrenildi. İngiltere'de mutsuz olan gurbetçi oyuncunun kiralık olarak Galatasaray'ın gündemine geldiği belirtilirken, yıldız futbolcunun yakın çevresinin de bu transfer dedikodularını doğrular nitelikte konuştuğu kaydedildi.

Madrid'den Arsenal'e

Geçtiğimiz sezon 47 milyon Euro'ya Real Madrid'ten Arsenal'e transfer olan Mesut, İngiliz kulübündeki kariyerine çok iyi bir başlangıç yapsa da ikinci yarıda takımda en çok tartışılan oyuncu olmuştu. Taraftarın büyük tepkisini çeken Mesut'un Arsenal'den ayrılması gündeme gelirken, gidebileceği takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'ın eli güçlü

Arsenal'den yıllık 8.5 milyon Euro kazanan Mesut'un kiralık olarak Sarı-Kırmızılı takıma transferi gündeme gelirken, yıldız futbolcunun İstanbul'a gelmeye sıcak bakmasında yakın arkadaşlarının burada olmasının önemli bir etken olduğuna da vurgu yapıldı. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek olması ise Sarı-Kırmızılı ekibin elini güçlendiren faktörler arasında yer alıyor.

Manchester'dan Cleverley iddiası

İngiliz basını Manchester Unitedlı Cleverley'in Galatasaray'ın gündeminde olduğunu iddia etti. Everton'un da Ingiliz futbolcu için devrede olduğu kaydedildi. Bu sezon 31 kez Manchester forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, beklenilen performansın çok altında kalmıştı.

Muslera noktayı koydu: Kalıyorum

Galatasaray'da yeni sözleşmeye henüz imza atmayan kaleci Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın kampında geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı. Sarı-kırmızılı kulüp ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu anımsatan Muslera, 'Çok mutluyum' diyerek Galatasaray'da kalmak istediğini bir kez daha dile getirmiş oldu. Roma'ya çok özlediğini söyleyen Uruguaylı kaleci, ülkesinin Dünya Kupası öncesi durumunu da değerlendirdi. Muslera, 'Milli takım olarak güçlü bir kadromuz var. Süper bir atak gücümüz ve en az onun kadar iyi de savunma hattımız var. Cavani ve Suarez beni en fazla etkileyen müthiş bir forvet ikilisi. Cacares gelince ise, ben böyle bir futbolcu görmedim' sözleriyle takım arkadaşlarına övgüler yağdırdı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA