• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suriyeye yardımlar sürüyor
05 Mart 2013 Salı 11:39

Suriye'ye yardımlar sürüyor

"Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye" yardım kampanyası kapsamında Konya'da 6 dernek tarafından temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 76 yardım tırı Suriyelilere ulaştırıldı.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'daki sivil toplum kuruluşları da Suriyeliler için başlatılan kampanya kapsamında yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Yardımların Suriyelilere ulaşması için ellerinden geleni yapmaya çalışan dernek çalışanları, topladıkları yardımlarla bugüne kadar çok sayıda Suriyeliye el uzattı. Konya'dan, İHH İnsani Yardım Vakfı 29, Dost Eli Derneği 25, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi ve Verenel Derneği Konya Şubesi 7'şer, Rida İnsani Yardım Derneği 6 ve Evrensel Hafızlar Derneği Konya Şubesi ise 2 yardım tırını Suriyelilere ulaştırdı.
Evrensel Hafızlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Mehmet Bina, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bundan sonra da Suriyelilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı da Suriye'ye 7 tır malzeme gönderdiklerini, bundan sonra ağırlıklı olarak battaniye yardımı yapacaklarını dile getirdi. İHH Konya Şube Başkanı Hidayet Yılmaz ise önümüzdeki günlerde Suriyeli bin çocuğa elbise ve oyuncak göndereceklerini aktardı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA