• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suriye ve Ürdünden Konyaya işbirliği teklifi
17 Kasım 2011 Perşembe 11:49

Suriye ve Ürdün'den Konya'ya işbirliği teklifi

KONDÖKÜM 2011 Fuarını ziyaret etmek üzere Konyaya gelen Suriye ve Ürdünlü işadamları Konya Sanayi Odasında düzenlenen organizasyonla Konyalı dökümcülerle ikili ticari görüşmeler yaptı.

KONDÖKÜM 2011 Fuarı’nı ziyaret etmek üzere Konya’ya gelen Suriye ve Ürdün’lü işadamları Konya Sanayi Odası’nda düzenlenen organizasyonla Konyalı dökümcülerle ikili ticari görüşmeler yaptı. Suriye, Ürdün ve Konya arkasındaki ticari ve teknik işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen ikili görüşmelere katılan Suriye ve Ürdün’lü işadamları Konya’nın sanayi alanında gelişmiş bir şehir oluğunu bildirdi

Konya Sanayi Odası’nın girişimleri Ekonomi Bakanlığı ile Orta Anadolu İhracatçılar Birliği’nin koordinasyonunda KSO’da düzenlenen ikili görüşmelerde Suriye ve Ürdün’lü işadamları Konya’da döküm sektöründe üretim yapan sanayiciler ile ticari ve teknik işbirliğini artırmak amacıyla ikili görüşmeler yaptı. 
 
KONDÖKÜM 2011 Konya 2. Döküm Teknolojileri, Kalıp, Paslanmaz Çelik ve Metaller Fuarı ve Konya 4. Yan Sanayiler Fuarlarına paralel olarak organize edilen programda Suriye ve Ürdün’den gelen işadamları, Konya’nın özellikle sanayi alanında geliştiğini, düzenlenen organizasyonla Konya’yı yakından tanıma fırsatı bulduklarını ve Konyalı sanayiciler ile ticari-teknik işbirliğini artırmak istediklerini söylediler.

Programda katılımcılara, Konya Sanayi Odası tanıtım filmi izletilerek, Konya ve sanayi hakkında sunum yapıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA