• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şüpheli forklift yangını
22 Eylül 2012 Cumartesi 11:14

Şüpheli forklift yangını

Konyada yol kenarında kundaklandığı tahmin edilen forklift, itfaiye tarafından söndürüldü. Forkliftin bir süre önce bir şirket tarafından çalıntı başvurusu yapılan araç olup olmadığı araştırılıyor.
Konya’da yol kenarında kundaklandığı tahmin edilen forklift, itfaiye tarafından söndürüldü. Forkliftin bir süre önce bir şirket tarafından çalıntı başvurusu yapılan araç olup olmadığı araştırılıyor.
Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Yesevi Caddesi yakınlarında yoldan geçen çocuklar, bir iş makinesinin yandığını fark ederek durumu yakınlarına bildirdi. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yük kaldırmada kullanılan forklifti kısa sürede söndürdü. Araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerinde inceleme yapan polisin yanan aracın yanında birilerinin görülmesi ve çevresinde bidon parçalarının bulunması nedeniyle kundaklama şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.
Yapılan detaylı araştırmada, geçtiğimiz cumartesi günü yanan forklifte benzer bir aracın bir şirketten çalındığına dair bir başvuru olduğu tespit edildi. Bunun üzerine başvuru sahibi olay yerine çağrılarak, aracın kendilerine ait olup olmadığı soruldu. Aracın üzerinde başka bir şirketin adının yazılı olması ve arka kısmının boyalı olduğunun fark edilmesi nedeniyle aracın kime ait olduğu tespit edilemedi. Yanan araçta delil toplayan polis, kundaklama sonucu yakıldığı tahmin edilen aracın kime ait olduğunu ve kim tarafından yakıldığını tespit etmek için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA