• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şüpheli çanta panik yarattı
02 Ekim 2010 Cumartesi 16:45

Şüpheli çanta panik yarattı

Konyanın en kalabalık bölgelerinden Mevlana Caddesinde bir otomobilin üzerine bırakılan çanta şüpheli bulununca polis alarma geçti. Cadde hem yaya hem de araç trafiğine kapatıldı. Çantayı bomba
Konya’nın en kalabalık bölgelerinden Mevlana Caddesinde bir otomobilin üzerine bırakılan çanta şüpheli bulununca polis alarma geçti. Cadde hem yaya hem de araç trafiğine kapatıldı. Çantayı bomba uzmanı kontrollü patlatarak açtı.
 
Olay, Konya’nın en işlek bölgelerinden Mevlana Caddesi'nde meydana geldi. Öğle saatlerinde gelen ihbar çok sayıda polis ekibini bu caddeye yönlendirdi. Çünkü ihbarda bir otomobil üzerinde şüpheli çanta bulunduğu belirtiliyordu.

Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler Sümerbank kavşağındaki 31 DF 555 plakalı otomobilin üzerine bırakılan çantayı gördü. İçinde patlayıcı bulunma ihtimaline karşı trafik ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Asayiş ekipleri de yayaları güvenlik çemberi içine alınan alana yaklaştırmadı.

Daha sonra bomba uzmanı geldi, özel kıyafetini giydi ve ilk olarak çantayı aracın üzerinden düşürdü. Ardından da çanta kontrollü şekilde patlatılarak açıldı.

Çantanın boş olduğunun anlaşılmasıyla herkes rahat bir nefes aldı ve caddede hayat yeniden normale döndü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA