• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Süper Ligde pazar maçları can yakacak!
25 Nisan 2010 Pazar 09:31

Süper Lig'de pazar maçları can yakacak!

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda son 4 haftaya girildi. İstanbul'da bugün oynanacak Kasımpaşa-F.Bahçe ve G.Saray-Bursa maçları, mutlu sona ulaşmak için çok büyük önem taşıyor.
Günün ilk mücadelesinde tehlikeli bölgeden uzaklaşan Kasımpaşa ile Beşiktaş derbisindeki galibiyetle şampiyonluk potasına giren Fenerbahçe karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Haftaya 13. sırada giren Kasımpaşa'nın 36, lider Bursaspor'un 1 puan gerisindeki Fenerbahçe'nin ise 64 puanı bulunuyor. Bu sezon özellikle 'Dört Büyükler' ile yaptıkları maçlardaki performansı ve aldıkları başarılı sonuçlarla dikkati çeken Lacivert-Beyazlılar, sezonun ilk yarısındaki seyircisiz müsabakada Sarı-Lacivertlileri 3-1 yenme başarısı gösterdi.

Kasımpaşa'nın hocası Yılmaz Vural ile F.Bahçe'nin Alman çalıştırıcısı Daum'un, basına da yansıyan rekabeti, 90 dakikaya ayrı bir heyecan katıyor. Gündüz yaşanacak adrenalinin ardından gözler akşam Mecidiyeköy'e çevrilecek. Lider Bursa, şampiyonluk umudunu koruyan G.Saray'a Ali Sami Yen Stadı'nda 19.00'da konuk olacak. Kritik randevuda Bünyamin Gezer düdük çalacak.

Bu yıl Beşiktaş ve F.Bahçe'yi İstanbul'da mağlup eden 65 puanlı Timsah, sahadan galip ayrılması durumunda şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajın sahibi olacak. 60 puanla üçüncü sırada yer alan Aslan ise lideri devirerek, kalan 3 haftada yarışın içinde kalmayı hedefliyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA