• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Süper Ligde iyi işler yapacağımıza inanıyoruz
15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:24

Süper Lig'de iyi işler yapacağımıza inanıyoruz

Bolu'da devam eden ikinci etap hazırlıklarımızı değerlendiren teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, yapılan tüm transferlerin kampa dahil olmasıyla birlikte iyi bir çalışma...

Bolu'da devam eden ikinci etap hazırlıklarımızı değerlendiren teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, yapılan tüm transferlerin kampa dahil olmasıyla birlikte iyi bir çalışma ortamında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederken Süper Lig'de iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

İkinci etap hazırlıklarını beş günden bu yana Bolu'da sürdürdüklerini belirten teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, "Burada kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra artık top antrenmanlarına ve taktik çalışmalara başladık. Çalışmalarımızı yeni transferlerimizin de tamamının aramıza katılmasıyla birlikte tam kadro yapma imkanımız oluyor. Transfer yapmak ve doğru oyuncuyu bulmak kolay değil. Piyasalar bayağı pahalı ama biz düşündüğümüz, futbol mantalitemize ve oyun felsefemize uygun oyuncuları transfer ettik. Bizim için takımdaki her oyuncu değerli. Ligin başlamasına önümüzde 5 haftalık bir dönem var. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip en hazır şekilde lige başlamak istiyoruz. Takım olarak ligin en yeni ekibiyiz. Herkes bizim nasıl bir performans göstereceğimizi merak ediyor. İstediğimiz düzeye geldiğimiz zaman Süper Lig'de ses getirecek ve iyi işler yapacak bir takım olacağız" diye konuştu.

Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, 20 Temmuz'da sona erecek Bolu kampında 18 Temmuz Perşembe günü Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile tek hazırlık maçını oynayacaklarını ve 23 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında Slovenya'da yapılacak üçüncü etap hazırlıklarında 4 özel maç yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA