• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sünnet Mevlidi Organizasyonu
20 Nisan 2023 Perşembe 23:36

Sünnet Mevlidi Organizasyonu

Sünnet Mevlidi Organizasyonu

 

Dini organizasyonlar arasında bulunan mevlitli olan organizasyon tamamen İslam dininin değerlerini barındırmak için yapılır. Sünnet mevlidi organizasyonu da düğün gerçekleştirilirken dine uyumlu olması adına yapılıyor. Bu anlamda sizlere en kapsamlı hizmete alabilmeniz adına çeşitli seçeneklerimizde bulunuyor. Bu seçenekler arasında size uyan bir organizasyonu seçme fırsatı tanıyoruz. Din uygun olarak yapılan etkinlikler ile konuklarınızın da muhteşem bir zaman geçirmesini amaçlıyoruz. Çocuğunuzun hem eğlenerek hem de dini değerlere uygun bir sünnet düğünü geçirmesi için bizleri tercih edebilirsiniz.

Sünnet Mevlidi Nasıl Olur?

Peygamber efendimizin doğumu çok çeşitli makamlara uygun olarak anlatılır. Doğumu ile ilgili olan her türlü olay dinletileri gelen misafirlere sunulur. Organizasyon esnasında mevlit okutulması bu düğünlerin olmazsa olmazıdır. Sünnet mevlidi organizasyonu şu şekilde gerçekleşmektedir;

  • Organizasyon tamamen dini konseptte gerçekleştiği için organizasyon düzeni de tamamen buna göre ayarlanır.
  • Konuklar da bu duruma en uygun şekilde ağırlanır.
  • Mevlitli olarak yapılan sünnet düğünü ilahi dinletileri, semazen gösterileri ve Kur’an-ı Kerim dinletileri ile gerçekleştirilmektedir. Bu da tamamen sizlerin talebi ile ilgili olan bir durumdur.
  • Mekanın düzenlenmesi, masa ile sandalyelerin yerleştirilmesi, süslemesi gibi çok çeşitli süreçler tamamen organizasyon firmamız tarafından gerçekleştirilir.

Sünnet Mevlidi İkramları

Yemek ikram yapılacaksa eğer ilk olarak menü hazırlığı gerçekleştirilir. Menü tamamen İslam dinine uygun olarak gerçekleştirilir. Organizasyon sırasında da uygun bir zamanda misafirlere yemek servisi yapılır. Çocuklar için gerçekleştirilen bir organizasyon olduğu için çocukların da tüketebileceği ayrı bir menü hazırlanabilir. Bu durum tamamen müşterinin talebine yönelik olarak gerçekleşir. Çocuğunuzun sevdiği her türlü yiyecek ve içecekler menü içerisine konulur. Bu sayede hem çocuklar için hem de gelen konuklar için unutulmaz bir gün yaşanmış olur. Yemek ikramı sırasında da dini değerlere uygun olan ilahiler dinletilir. Bu anlamda sünnet mevlidi organizasyonu tamamen huzur içerisinde gerçekleşmiş olur.

 

sunnet-tahti-kiralama.jpeg

Sünnet Düğünü Organizasyonu

Çocuklar için sadece hayatlarında bir defa gerçekleşecek olan bir organizasyon olduğu için basit bir duruma indirgemeden düğünü oldukça ihtişamlı bir şekilde organize ediyoruz. Tam tersi bir durum olduğu zaman oldukça olumsuz bir yöne çevirebilmektedir. Bu sebeple profesyonel bir şekilde hareket ediyoruz. Sünnet düğünü firmamız tamamen aradığınız profesyonelliği sunar ve aralıksız bir şekilde hizmetine devam eder. Sünnet düğünü organizasyonu tam olarak gelecek olan konukların sayısına yönelik olarak düzenlenir. Her konuğun rahat edebileceği bir ortam sağlanır. Bu sayede gelen konuklar ve çocuklar için kaliteli bir gün gerçekleşmiş olur. Hediyelikler de tamamen dini değerlere uygun bir şekilde sunulur.

sunnet-dugunu.jpeg

Mevlidli Sünnet Tahtı

Sünnet düğünü için tüm organizasyonlar tamamen tamamlandıktan sonra tüm misafirlerin görebileceği ve çocuğun rahat edebileceği bir alana sünnet tahtı yerleştirilir. Sünnet çocuğu burada hem tek başına hem de arkadaşlarıyla beraber oldukça güzel vakit geçirebilir. Organizasyon başlandığı zaman mevlit okunması, mehter marşını çalınması gerçekleştirilir. Bu istekler de tamamen organizasyon sahibinin isteğine göre değişiklik gösterecektir. Sünnet çocuğu yeniçerilerin omzunda bir taht ile kendi tahtına yerleştirilir. Bu durumlar genel olarak çocukların çok daha fazla eğlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda çocuğun daha rahat etmesi için daha rahat bir koltuk seçimi yapılır. Sizler de İstanbul içerisinde uygun fiyatlı bir sünnet düğünü gerçekleştirmek isterseniz 0553 241 40 67 ya da 0216 397 20 02 numaraları üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sünnet mevlidi organizasyonu için her türlü ekipmanın bulunduğu Vasır Organizasyon firmasını herkese tavsiye ediyoruz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA