• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suni çim sahalar Konyada yaygınlaşacak
16 Şubat 2010 Salı 11:59

Suni çim sahalar Konya'da yaygınlaşacak

Selçuklu Belediyesi'nin Mehmet Akif ve Yazır mahallelerindeki suni çim sahalar adeta spor ve rekreasyon merkezi gibi çalışıyor.

Selçuklu Belediyesi'nin Mehmet Akif ve Yazır mahallelerindeki suni çim sahalar adeta spor ve rekreasyon merkezi gibi çalışıyor.
    

İlçe halkının mutluluk ve zindelik için güven içinde spor yapması, iş saatleri dışında boş zamanlarını çeşitli aktivitelerle değerlendirmesi amacıyla yapılan çalışmaların biri de suni çim sahalar.
    

Günün ilk saatlerinde yürüyüş ve koşu için büyükler tarafından kullanılan suni çim sahalar, daha sonra gün boyu çocuklara ve gençlere hizmet veriyor. 
 
Selçuklu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, altyapısı ile birlikte tanesi 110 bin liraya mal edilen suni çim sahaların toprak zeminli sahalara göre spor ve sporcu sağlığı açısından önemli faydalar sağladığı belirtildi.
    

Açıklamada, toz ve spor yaralanmalarının minimum seviyeye indiği suni çim sahaların, pilot uygulamalardan olumlu sonuç alınması durumunda tüm ilçede yaygınlaştırılacağı bildirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA