• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Spora olan desteğimizi sürdüreceğiz
17 Nisan 2019 Çarşamba 17:00

"Spora olan desteğimizi sürdüreceğiz"

​​​​​​​Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri  Başkan Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Pekyatırmacı, " Selçuklu Belediyespor Kulübü ile  Türkiye'nin en büyük amatör spor kulüplerinden birine sahibiz. Her yıl binlerce çocuk ve gencimizi sporla tanıştırıyoruz. Selçuklu nitelikli tesisleri, birçok branş ve binlerce sporcu sayısı ile Konya'da spora katkı sağlıyor. Geleceğin sporcuları Selçuklu'da yetişiyor. Yeni dönemde de spora olan desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Pekyatırmacı'ya tebriklerini ileten Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (ASKF) Başkanı Remzi Ay'da, "Selçuklu Belediyesi'nin bugüne kadar spora ve sporcuya büyük destekler sağladığını ifade etti. Ay, "Yapılan tüm destek ve hizmetler için Başkanımızın şahsında belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

askf-ziyaret-3.jpg

askf-ziyaret-2.jpg

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA