• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SP Teşkilatından cemiyete ziyaret
12 Ekim 2015 Pazartesi 15:57

SP Teşkilatından cemiyete ziyaret

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları, İl ve İlçe Teşkilatları Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya, Ahmet İnoğlu, İsmail Aydilek ve diğer katılımcılar Cemiyet Başkanımız Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Toptaş ile uzun süre sohbet etti. Konuşmasına ilk olarak Ankara'da yaşanan terör olayını kınayarak başlayan Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, "Türkiye tarihinin an kanlı terör saldırısı olan Ankara'da ki üzücü olayda hayatlarını kaybedenlere rahmet yakınları tüm Türk halkına başsağlığı diliyorum.

Onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, onlarca vatandaşımızın yaralanması kabul edilecek bir durum değildir. Sorumluların en kısa sürede yakalanarak hak ettikleri cezayı almalarını bekliyoruz" dedi. Saadet Partisi olarak seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını da dile getiren Çetinkaya, "Bir kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemli. Yaşanan tüm bu olumsuzlukların tek çaresi Saadet Partisi iktidarıdır. Bunun için halkımızın Saadet Partisine gereken desteği vereceklerine inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha hain saldırıda hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, tüm yakınlarını sabırlar dileriz" diye konuştu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir'de konuşmasında Ankara'da ki terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Özdemir, "Ankara'da yaşanan ancak tüm Türkiye'yi yasa boğan ve acı bilançosu yüreklerimizi yakan bu olay Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı olarak kayıtlara geçti. Bu elim olayda hayatlarını kaybedenlere rahmet yakınlarına sabır ve tedavileri halen devam eden yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Bu vesile ile tüm siyasilerimizin terör olayını sonlandırma çalışmasında tek vücut olmalarını bekler yaklaşan seçimlerimizin ise hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile  bizleri ziyaret etme nezaketinde bulunan Saadet Partisi temsilcilerine de başarılar dilerim" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA