• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SP Konya milletvekili adayları tanıtıldı
17 Nisan 2011 Pazar 09:23

SP Konya milletvekili adayları tanıtıldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Konya milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.
     Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Milli Görüş iktidara geldiği an çiftçimize vergisiz mazot verecektir'' dedi.
     Kamalak, Dedeman Konya Otel'de, partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.
     Türkiye'nin ve Konya'nın en büyük sorunun işsizlik olduğunu iddia eden Kamalak, işsizliği ancak Milli Görüşün çözebileceğini savundu.
     Türkiye'de 30 milyon civarında motorlu araç bulunduğunu belirten Kamalak, caddelerde, sokaklarda ve kaldırımlarda İngiltere'de, Japonya'da üretilen ithal araçların bulunduğunu, Türkiye'nin her tarafında ithal araçların yoğunlukta olduğunu söyledi.
     Motorlu araçların Türkiye'de üretilip satılması ile işsizlik sorununun çözüleceğini, işsizliğin ortadan kalkacağını ifade eden Kamalak, ''İşsizliğin temel sebeplerinden biri de budur. Üretmeyen, yatırım yapmayan ülke işsizliği yenemez'' diye konuştu.
     Türkiye'de motorlu araçların yanı sıra uçak ve gemilerin de ithal olduğuna dikkati çeken Kamalak, bunların yerli üretim olması gerektiğini savundu.
     İktidara gelmeleri halinde işçiye, memura yüzde 50 zam yapacaklarını vadeden Kamalak, ''Türkiye tarım ve hayvancılık ülkesi. Asıl ağırlık burada... Ama görüyoruz ki tarım ülkesi olan ülkemizde tarım çökertilmiş. Milli görüş iktidara geldiği an çiftçimize vergisiz mazot verecektir'' dedi.
     Milli Görüşün iktidara gelmesi halinde Türkiye'nin dışa bağımlı olmaktan kurtarılacağını söyleyen Kamalak, sağlık alanında da değişiklikler yapacaklarını sözlerine ekledi.
     SP lideri Kamalak, toplantı öncesi Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek, Mevlana'nın sandukası başında dua etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA