Karakter boyutu :






22 Nisan 2009 Çarşamba 11:58
Sorunlar yerinde inceleniyor
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birim müdürleri ve mahalle muhtarları ile mahallelerde gezi ve incelemelerde bulundu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birim müdürleri ve mahalle muhtarları ile mahallelerde gezi ve incelemelerde bulundu. Akıncılar, Erenköy, Akşemsettin ve Esenler Mahallelerinin sorunları konusunda yerinde bilgi alarak gerekli olan çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere talimat veren Başkan Altay, Selçuklu’da her mahallenin sorunlarını yerinde görerek incelediklerini ve giderilmesi için gerekli olan çalışmaların yapılacağını söyledi.
Başkan Altay, “Belediye olarak 68 mahalleye hizmet götürüyoruz ve her mahallenin ihtiyacı farklı. Selçuklu sadece Konya’nın değil Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biridir. Bu büyüklükteki bir yerleşim yerinde merkezi mahallelerimiz ile kenar semtlerimizde ihtiyaçlar farklıdır. Bizler bu farka ve hemşerilerimizin isteklerine göre hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Birim müdürlerimiz ve mahalle muhtarlarımızla yapılması istenen ve yapılan çalışmaları yerinde görmek, eksiklikleri birlikte istişare etmek için bir aradayız. Mahallelerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermek için yapılan bu araştırmalar 2009 yılı için hizmetlerimize yön verecek. Yapılan her hizmet ve çalışma daha yaşanabilir bir Selçuklu oluşturmak için adım olacaktır” dedi.
Vatandaşlar ise Başkan Altay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, isteklerini dile getirdiler.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA