• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorunlar koordinasyon toplantısıyla çözülüyor
04 Ekim 2011 Salı 17:41

Sorunlar koordinasyon toplantısıyla çözülüyor

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Konya Vergi Dairesi Başkanlığı arasında belirli aralıklarla yapılan 'Koordinasyon Toplantısı' sayesinde mükellef ve meslek mensuplarının...
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Konya Vergi Dairesi Başkanlığı arasında belirli aralıklarla yapılan 'Koordinasyon Toplantısı' sayesinde mükellef ve meslek mensuplarının sorunları çözülüyor.
 
Konya SMMM Odası'nın ev sahipliğinde yapılan, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz ile daire müdürlerinin yanı sıra oda yöneticilerinin katıldığı 'Koordinasyon Toplantısı'nın açılışında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, toplantıların önemine değindi. Turan, "Bu toplantılarda önemli kararlar alıyoruz. Meslektaşlarımız ve dolayısıyla mükelleflerimizin karşılaştığı sorunlar belirlenerek burada çözülüyor. Konya Vergi Dairesi ve odamız yöneticilerinin aldığı kararlarla sorunlar minimum düzeye iniyor" dedi.
Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz ise, daha önce de yaptıkları benzer toplantılarda iyi niyet çerçevesinde olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Aksöz, Torba Yasa'da olduğu gibi kayıt dışı ekonomiyle mücadelede alanında da Konya SMMM Odası'nın kendilerine çok katkıda bulunduğunu ifade etti. Torba Yasa'dan yararlanıp borcunu yapılandıranlardan ilk 3 taksitin sonunda toplam borcun yüzde 28'ini tahsil ederek 175 milyon 690 bin liranın hazinenin kasasına gittiğini belirten Aksöz, kirada 2 ve üzeri gayrimenkulu olup beyanda bulunmayan 14 bin kişiye mektup göndereceklerini kaydetti.
Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA