• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorgun ve Türkmenoğlunun Kadir Gecesi mesajı
13 Ağustos 2012 Pazartesi 13:29

Sorgun ve Türkmenoğlu'nun Kadir Gecesi mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun mesajında şu ifadeleri kullandı; “Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşıyoruz. Ancak bir yandan da bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyoruz. Sabır ve başkalarını düşünme ayından sonra Ramazan Bayramı ise, millet olarak sevinme ve birbirimizi kucaklama günüdür. Başta milletimiz ve Konyalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise mesajında; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan, manen pek çok hikmeti, rahmeti ve bereketi içerinde bulunduran Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. 14 Ağustos Salı gecesini Çarşamba gününe bağlayan gecede, insanlığa rehber olarak indirilmiş kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve huzurunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan-ı Şerif Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir. içerisinde Kadir gecesinin bulunmadığı bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu mübarek gecebizlere bir hediye olarak sunulmuştur. Umarız ki bu mübarek gecede yapacağımız dualar, öncelikle ülkemizin huzurunun tesisi, ardından dünya üzerinde Arakan, Filistin, Suriye gibi ülkelerde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin barış ortamına kavuşmalarının vesilesi olacaktır. Mübarek Kadir Gecesinin İslam Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Hayır’lar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin, tüm insanlarımızın ve İslam alemininKadir Gecesini kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.' dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA