• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorgun muhteşem mitingi değerlendirdi
04 Haziran 2011 Cumartesi 15:26

Sorgun muhteşem mitingi değerlendirdi

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Cuma günü gerçekleştirdikleri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın halka hitap ettiği muhteşem Konya mitingini değerlendirdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Cuma günü gerçekleştirdikleri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap ettiği muhteşem Konya mitingini değerlendirdi. 12 Haziran’da yeniden tek başlarına iktidar olacaklarını söyleyen Başkan Sorgun, mitinge büyük ilgi gösteren yüz binlerce Konyalıya teşekkür etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Cuma günü gerçekleştirdikleri ve Başbakan Erdoğan’ın halka hitap ettiği muhteşem mitinge katılan yüz binlerce Konyalıya teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan’ın coşkulu kalabalığa hitap ettiğini dile getiren Başkan Sorgun, mitinge yaklaşık 150 bin Konyalı katıldığını bunun Başbakan Erdoğan ve kendilerini çok mutlu ettiğinin altını çizdi. Başkan Sorgun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Konya, her zamanki gibi yine Başbakanını en iyi şekilde bağrına basmış ve mitingimize büyük ilgi göstermiştir. Konyalı hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan inancının mitingle bir kez daha ortaya çıktığını görmek başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere hepimizi çok mutlu etti. AK Partili olan olmayan herkesin desteğini almak, bizim sorumluluğumuzu ve hemşehrilerimize hizmet azmimizi katlayarak arttırdı. Konya hemşehrilerimizin katkıları ile tarihi bir gün yaşadı. Bunu yaşatan hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hükümet Meydanı’nı onurlandıran 150 bine yakın Konyalı hemşehrilerimize hitap eden Sayın Başbakanımız, Konya’dan önemli mesajlar verdi ve yeni hizmetleri açıkladı. Başbakanımız, Konya’dan mutlu bir şekilde ayrılmıştır. Biz de il teşkilatı olarak başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Hükümet Meydanı’nı dolduran başta 150 bine yakın Konyalı hemşehrilerimiz olmak üzere mitingimize katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Ömer Dinçer’e, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu’ya, Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 1. Sıra Milletvekili Adayımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Salih Kapusuz’a, Genel Merkez AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın İsmail Karaosmanoğlu’na, Azerbaycan’dan mitingimizi şereflendiren Azeri milletvekili ve konuklarımıza, AK Parti Konya Milletvekili Adaylarımıza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek ve merkez ilçe belediye başkanlarımıza; mitingin başından sonuna kadar görevlerini layıkıyla yerine getiren il emniyet mensuplarımıza ve tüm basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum”

12 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti olarak seçimlere 2023 hedefi doğrultusunda girdiklerini hatırlattı ve ekledi; “Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımız, yoğun bir çalışma yürütüyor. Hedefimiz, AK Parti’nin icraatlarını ve yeni yatırımları anlatmak, 14 milletvekilliğini de kazanarak Konya’ya en iyi hizmeti yapmaktır. İnşallah 13 Haziran sabahından itibaren ilimize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. Mitingimize katılan yüz binlerce hemşehrimize tekrar teşekkür eder; 12 Haziran Genel Seçimleri’nin Konyamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA