• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorgun; Konyaya yakışan bir kongre yapacağız
20 Aralık 2014 Cumartesi 18:00

Sorgun; Konya'ya yakışan bir kongre yapacağız

5. Olağan İlçe Kongreleri’nin ardından ilk AK Parti Konya İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek 5. Olağan AK Parti Konya İl Kongresi’nin hazırlıkları ele

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nda İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya Başkan Sorgun’un yanı sıra AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri ve 31 İlçe Başkanı katıldı.
Teşkilat çalışmalarının yanı sıra 27 Aralık Cumartesi günü saat: 11:00’da Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilecek 5. Olağan İl Kongresi’nin hazırlıkları ele alındı.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 5. Olağan İlçe Kongreleri’nde seçilen ilçe başkan ve yönetimlerini bir kez daha tebrik etti. 27 Aralık Cumartesi günü tüm Türkiye’ye örnek bir kongre yapmayı hedeflediklerini söyleyen İl Başkanı Sorgun, şunları söyledi; “27 Aralık Cumartesi günü il yönetimimizin ve bizlerin görev süreleri sona eriyor. 27 Aralık’ta kongremiz var. Dolayısıyla İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak tüm Türkiye’ye örnek, Konya’ya yaraşır bir coşku ve heyecanlı bir kongre yapmayı hedefliyoruz. Bu manada çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Başbakanımız, Genel Başkanımız, şehrimiz ve ülkemizin gururu Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız, vatandaşlarımız ve birçok konuğumuzla 10 bin kişilik kongre salonunda bir şölen yapacağız. Bu demokrasi bayramına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA