• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorgun: Kadın teşkilatlarımız çok başarılı
22 Haziran 2012 Cuma 11:16

Sorgun: Kadın teşkilatlarımız çok başarılı

AK Parti Konya İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Konya İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. İl ve İlçe Kadın Kolları Kongreleri’nin ardından ilk kez bir araya gelen ilçe kadın kolları başkanları, toplantıda teşkilat faaliyetleri ile önümüzdeki dönem planlamasını konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile düzenlenen İlçe Kadın Kolları Toplantısı ile bir araya geldi.
Bera Otel Kubbeli Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.
Sorgun; “Kadın teşkilatlarımız çok başarılı”
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kadın kollarının başarılı çalışmaları ve bu çalışmaların önemine değindi. Kadın kollarının her seçimde her platformda kendilerinin en büyük destekçisi olduklarının altını çizen İl Başkanı Sorgun, konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı. Haftanın ortasındayız, günün ortasındayız ve çalışma saatleri içerisindeyiz. Ama görüyorum ki maşallah tüm ilçe kadın kolları başkan ve ilgili başkan yardımcılarımız burada. Bu, kadın kolları teşkilatlarımızın partilerine, davasına ve ülkesine gösterdiği önemin en büyük göstergesidir. Her seçimde her platformda ve projede kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar olmaya da devam ediyorlar. Kadın kollarımızı çok başarılı buluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu konuda sizlere ve tabii ki eşlerinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çepni; “Her zaman hazırız”

İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı’nda teşkilata hitap eden Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni de toplantıya ilgi göstermelerinden dolayı tüm ilçe kadın kolları başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kongre sürecini geride bıraktıklarını, buna rağmen çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Hasibe Özlem Çepni; “Çok güzel bir kongre sürecini geride bıraktık. Ama bizler durmuyoruz. Tüm enerjimiz ve çabamızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantının esas amacı da tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek onların eksikliklerini, problemlerini ve projelerini ele alıp önümüzdeki döneme hazır olmak. Açıkça söylemek gerekirse bugün seçim olsa en hazır parti olduğumuzu düşünüyorum. Ama rehavete de kapılmadan parti disiplini içinde yapmamız gerekenleri de yapmaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Konuşmalarının ardından İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı’nda AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, birimleri hakkında birer sunum yaptı ve birim faaliyetleri konusundaki çalışma ile projelerini ilçe kadın kolları başkanlarını bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca ilçe başkanları ilçe teşkilatı olarak yürüttükleri çalışmaları da ele alarak il yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA