• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sorgun: Gönüllülerimizle gönüllere gireceğiz
27 Mayıs 2011 Cuma 15:17

Sorgun: Gönüllülerimizle gönüllere gireceğiz

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan 1000 Gönüllü Yollarda programı kapsamında 1 gün içerisinde tüm köy ve beldeler taranacak.

AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın “1000 Gönüllü Yollarda” programı start alıyor. 29 Haziran Pazar günü Mevlana Kültür Merkezi önünde toplanacak olan bin araç, konvoy halinde Konya’nın tüm köy ve beldelerine ulaşacak. Dış İşleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı programın start bölümünde basın açıklaması yapılacak.

Sorgun: “Gönüllülerimizle gönüllere gireceğiz”

Konu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, bu konvoydaki amacın Konya’daki tüm vatandaşlara ulaşmak olduğunu belirterek, “İl Teşkilatımızın hazırlamış olduğu bu program kapsamında her gönüle, gönüllülerimiz vasıtasıyla gireceğiz. Hedefimiz, AK Parti sevdalısı gönüllülerimizle ulaşamadıklarımıza ulaşmak, onlara AK icraatları anlatmak olacaktır” dedi.

Bakan Davutoğlu da katılacak

AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak, en büyük gönüllü hareketini gerçekleştirecek olmanın şevk ve heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Başkan Sorgun, “Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayımız Sayın Ahmet Davutoğlu Bey’in de katılacağı bu büyük günde hedeflerimizi bir kez daha yineleyeceğiz. 2023 hedeflerimize ulaşacağımız o büyük günün arifesinde ‘İstikrar Sürsün Konya Büyüsün’ sloganıyla çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve ulaşılmadık hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gönüllü hareketine davet

Bu büyük gönüllü hareketine tüm Konyalıları davet eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Bin kişilik konvoy ile Konya’da bulunan tüm köy ve beldeleri tarayacak olan gönüllülerimiz, Mevlana Kültür Merkezi Park Alanı’nda saat 9.30’da bir araya gelecektir. Siz değerli Konyalı hemşerilerimizi de bu gönüllü hareketinde görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA