• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Son günlerin çok konuşulan futbolcusu kaçırıldı
09 Ocak 2012 Pazartesi 10:51

Son günlerin çok konuşulan futbolcusu kaçırıldı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, Turgut Doğan Şahin için Gaziantepspor ile 1 milyon 300 bin TL karşılığında el sıkıştı
Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, Turgut Doğan Şahin için Gaziantepspor ile 1 milyon 300 bin TL karşılığında el sıkıştı. Bu gelişme üzerine Ankaragücü Menajeri Hikmet Hancıoğlu, Turgut Doğan Şahin'i kaçırdı.Ankaragücü yönetimi ikiye bölündü. Bazı yöneticiler Başkan Altınyuva'nın yanında yer alırken, bazı yöneticiler de karşısında yer aldı. Bu gelişmeler üzerine kulüp menajeri Hikmet Hancıoğlu, Turgut Doğan Şahin'i kaçırdı. Futbolcunun yanından bir dakika ayrılmadığı belirtilen ve nerede oldukları bilinmeyen Hancıoğlu'nun, Beşiktaş maçından sonra Turgut Doğan Şahin'i alarak ortadan kayboldukları belirtildi.
Hikmet Hancıoğlu'nun yakın çevresine, "Futbolcumuz ve Ankaragücü menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz" dediği belirtildi. Başkanın ve bazı yönetim kurulu üyelerinin gizlice yaptıkları pazarlıkların Ankaragücü Kulübü'ne zarar verebileceği düşüncesiyle bu şekilde hareket ettiği belirtilen Hancıoğlu'nun, istenilen şartlar oluşmadığı sürece başkanın yaptığı anlaşmaya yanaşmayacağı ve futbolcuya imza attırmayacağı ifade edildi.
Ayrıca Turgut Doğan Şahin'in imza atmadığı sürece başkan Sami Altınyuva'nın futbolcuyu satamayacağı da belirtildi.
Ankaragücü'nde bu akşam saatlerinde yaşanan Turgut Doğan Şahin savaşı şu şekilde gelişti:
Teknik direktör Hakan Kutlu'nun 'Yönetim maçtan önce Turgut Doğan Şahin'in satışı için bir protokol imzalamış. Bu satışa izin vermem" sözleri ile hareketlenen Ankaragücü kulisleri köşe kapmacaya dönüştü. Sami Altınyuva'nın Gaziantepspor yöneticileri ile görüştüğü öğrenildiğinde hareketli dakikalar başladı.
Ankaragücü taraftarları, Sami Altınyuva'yı önce kulüpte aradı. Kulüpte olmadığını öğrenen taraftarlar, arayışlarını otellere çevirdi. Taraftarlar görüşmenin yapıldığı oteli tespit ettiler ve oraya yöneldiler. Taraftarın buraya geleceğini öğrenen Altınyuva, bazı yöneticilerle birlikle bulundukları oteli herhangi bir tepki olmaması için terk ettiler.
Bu arada Hakan Kutlu'nun 'Turgut'u sattırmam' sözlerini değerlendiren Sami Altınyuva, 'Herkes işini yapacak. Hoca hocalığını, yönetim de yöneticiliğini bilecek. Turgut için bize Antalyaspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor'dan teklif geldi. Eğer futbolcumuz isterse ve Ankaragücü'nün çıkarı varsa kendisini satabiliriz. Futbolcu istemezse bu satış olmaz" dedi.
BURSASPOR DA PEŞİNDE
Bursaspor yönetimi, iki kanatta da oynayabilen 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini alabilmek için ekonomik sıkıntı çeken Ankaragücü ile görüşürken, devreye Gaziantepspor'un da girdiği belirtildi.
Başkent ekibindeki ekonomik sıkıntı nedeniyle Bursaspor'un, Gaziantepspor'dan daha iyi bir teklif yaptığı ifade edildi. Turgut'un öneriye sıcak baktığı ve iki kulübün bonservis bedelinde anlaşması halinde, Turgut Doğan'ın transferinin netleşeceği öğrenildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA