• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Son 7 maçta 1 galibiyet aldı
01 Mart 2010 Pazartesi 11:30

Son 7 maçta 1 galibiyet aldı

Bank Asya 1. Lig'de lider Kardemir Karabükspor'a deplasmanda farklı bir skorla yenilen Konyaspor'da, düşüş devam ediyor.

Bank Asya 1. Lig'de lider Kardemir Karabükspor'a deplasmanda farklı bir skorla yenilen Konyaspor'da, düşüş devam ediyor.
    

Bank Asya 1. Lig'e şampiyonluk hedefiyle başlayan ve sezonun ilk haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna yerleşen teknik direktör Hüsnü Özkara yönetimindeki Konyaspor'da, ikinci devreyle birlikte işler yolunda gitmemeye başlamıştı.
    

İkinci devrenin ilk haftalarında alınan başarısız sonuçlarla lider ile arasındaki puan farkı açılan yeşil-beyazlı ekipte yönetim, 21. haftada Bucaspor'a kaybedilen 3-1'lik maçın ardından teknik direktör Özkara ile yollarını ayırma kararı aldı.
    

22. haftadaki Kartalspor deplasmanına teknik sorumlu Mehmet Yıldırım yönetiminde çıkan Konyaspor'da, 0-0 biten bu maçın hemen ardından teknik direktör Fuat Yaman göreve getirildi.
    

Fuat Yaman ile yeniden çıkışa geçmek isteyen yeşil beyazlılar, yeni teknik patronuyla çıktığı ilk maçta Orduspor ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor, son olarak da lider Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 4-1 yenilerek düşüşünü sürdürdü.
    
     -7 MAÇTA 1 KEZ KAZANDI-
    

Ligin ilk devresini 37 puanlı lider Kardemir Karabükspor'un hemen ardından aynı puanla averajla ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, ikinci devrede çıktığı 7 maçtan sadece bir galibiyet alabildi.
    

Yeşil-beyazlı ekip, 7 haftalık periyotta sadece Dardanelspor'u yenerken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor ve Kardemir Karabükspor'a yenildi, Kayseri Erciyesspor, Kartalspor ve Orduspor ile berabere kaldı.
    

Konyaspor, yaşanan puan kayıplarının ardından puan cetvelinde lider Kardemir Karabükspor'un 13 puan gerisine düştü.
    

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Kardemir Karabükspor karşısında istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını belirtti.
    

Maça 3 puan için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Yönet, şunları kaydetti:''Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı. Golü bulduğumuz dakikaya kadar çok iyi oynadık. Daha sonra kalemizde üst üste 2 gol gördük. Bu goller oyundan düşmemize neden oldu. Kardemir Karabükspor karşısında ilk 50 dakika çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu oyunumuzu bundan sonraki haftalarda da tekrarlarsak Süper Lig hedefinde ulaşacağımıza inanıyorum.''

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA