• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şölene SÜ Rektörü Hakkı Gökbelde katıldı
09 Mayıs 2013 Perşembe 11:08

Şölene SÜ Rektörü Hakkı Gökbel'de katıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu'nda gastronomi (yiyecek-içecek) şöleni düzenlendi.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu'nda gastronomi (yiyecek-içecek) şöleni düzenlendi.
Anamas Konukevi'nde düzenlenen şölene Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, ilçe protokolü, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve velileri katıldı.
Şölende kürsüye gelen Rektör Gökbel, Selçuk Üniversitesi'nin Konya'nın 17 ilçesinde birimi bulunduğunu anımsatarak, Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne dahil olan yüksekokul ve fakültelerin bulunduğu 2 ilçeyle birlikte geçtiğimiz günlerde toplam 19 ilçeye birden ziyaret turu gerçekleştirdiğini vurguladı. Son 20-25 yılda Selçuk Üniversitesi'nin ilçelerdeki birimlerinin arttığı dönemde, bu ilçelerin tamamını gezen ilk rektör olduğunu ifade eden Gökbel, "Ve gittiğim yerlerde hep şunu söylediler; 'hocam 14 yıldır buradayım,19 yıldır buradayım ilk defa bir rektör geliyor" dedi. Gökbel, Beyşehiri ve Beyşehirliler'i de çok sevdiğini belirtirken, "Buradaki bu güzel birimleri öğrencilerimizi de seviyorum. Bu dönemde mezun olacak öğrencilere de yeni hayatlarında başarı diliyorum" diye konuştu.
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk yaptığı konuşmada katılımcılara ve etkinliklere destek veren isimlere teşekkür ederken, Rektör Gökbel'e günün anısına antika bir tepsi hediye etti.
Gastronomi şöleninde halk oyunları gösterileri sahnelenirken, öğrenciler düzenlenen müzik eğlence programında yılın yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştı. Etkinlikler kapsamında Ali Akkanat Kampüsü'nde sanatçı Hüseyin Turan öğrencilere konser verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA