• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şok iddia: Mahmut Uslu bana...
14 Haziran 2014 Cumartesi 08:28

Şok iddia: Mahmut Uslu bana...

Galatasaray Liv Hospital Başantenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker' maçının ardından Mahmut Uslu'nun kendisine küfür ettiğini söyledi.

İşte Ataman'ın basın toplantısındaki sözleri;

"Öncelikle Fenerbahçe Ülker oyuncularını kutluyorum. Maçın birinci devresi tempolu oyunla agresif savunma yaptılar.  

Hücum düzenlerimizi bozdular. Hücumda düşük yüzdelerde kaldık, bizi top kayıplarına zorladılar. Onların istedikleri şekilde maç gelişti. 

İç saha avantajının verdiği agresiflikle sert savunma yaptılar. İkinci devre öncesi soyunma odasında konuştuk. Hücumumuzu yine istediğimiz şekle getirdik. Artık hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Maçı 10 sayıya kadar getirdik"

"MAHMUT USLU BANA..."

"Teknik faul aldığımda hakeme küfür etmedim. İsterse ne dediğini kendisi söylesin. Küfür benim tarzım değil. Yaklaşık 16-17 yıldır baş antrenörlük yapıyorum hiçbir hakeme küfretmedim. Sahada basketbol oynamaya elverişli bir ortam yoktu. Maçın birinci dakikasından itibaren ana, avrat, kardeş, çoluk, çocuk kalmadı. 

Holigan taraftarların bunu yapmasına engel olamıyorsunuz. Beni en çok üzen şey daha önce birlikte çalıştığım Mahmut Uslu'nun pantolonunu tutarak "Seni s....m" demesi oldu"

"MURAT ÜLKER'E SORUYORUM"

"Gerekli şeyleri hukuki yoldan başlatacağız. Beni üzen bir nokta da çok saydığım Ahmet Özokur, Abdullah Kiğılı ve Ülker müessesesinin bu konuda duruşu. Geçmişte üç yıl gururla gururla çalıştım. İki Türkiye Kupası ve iki Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandık. Ülker, dünyanın en saygın müesseselerinden birisidir. Çok saygı duyduğum, beyefendi, mütevazı bir insan olan çocukların bu sporu sevmesi için uğraşan, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Sayın Murat Ülker'e soruyorum.

Buna nasıl müsaade ediyorsunuz. Beni en çok üzen nokta bu. Şunu da belirtmek istiyorum, Türküm. Milli Takım antrenörlüğünü kayıtsız şartsız ülkeme hizmet edeceğim"

"YİNE SÖYLÜYORUM, ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"Bugüne kadar hem Türk takımlarında hem Avrupa takımlarında birçok Avrupa kupası ve sayısız başarı kazandım. Kendimle, yaptıklarımla gurur duyuyorum. Seride 3-2 gerideyiz. Yine söylüyorum; 3-3 yapacağız ve şampiyon olacağız. 

Fenerbahçe Ülker'de geçmişte birlikte çalıştığım, milli takımda birlikte çalışacağım birçok oyuncu var. Hepsini gözlerinden öperim"

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA