• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sneijder ve Kuyt kadroda kaldı
31 Mayıs 2014 Cumartesi 18:04

Sneijder ve Kuyt kadroda kaldı

Dünya Kupası'nda mücadele edecek Hollanda'da teknik direktör Louis Van Gaal, 30 kişilik kadroyu 23'e düşürdü.

Türkiye'de forma giyen oyuncular Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt kadroda kalırken tek sürpriz 20 yaşındaki savunmacı Terence Kongolo'nun da Dünya Kupası kadrosunda yer alması oldu. Feyenoordlu oyuncu geçen hafta oynanan Ekvador maçında yarım saat forma şansı bulmuştu.

Takımda kalması beklenen sol bek Patrick van Aanholt ise Brezilya'da olmayacak. Van Gaal, PSV kalecisi Jeroen Zoet ve dört 21 yaş altı oyuncusunu da kadroya almadı.

Hollanda'da Hamburg'un yıldızı Rafael van der Vaart geçtiğimiz hafta içinde sakatlanmış ve Brezilya'ya gitme şansını kaçırmıştı.

Hollanda'nın kadrosunda son iki Dünya Kupası'nda da oynayan sadece dört isim var. Bunlar Dirk Kuyt, Arjen Robben, Wesley Sneijder ve Robin van Persie. Nigel de Jong, Klaas-Jan Huntelaar ve Michael Vorm finalde İspanya'ya kaybettikleri son turnuvada kadrodaydı.

Dünya Kupası'nda B Grubu'nda mücadele edecek Hollanda'nın rakipleri İspanya, Avustralya ve Şili.

Hollanda kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)

Savunmalar: Daley Blind (Ajax), Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Terence Kongolo, Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Joel Veltman (Ajax)

Orta sahalar: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (Milan), Leroy Fer (Norwich City), Arjen Robben (Bayern Munih), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV Eindhoven)

Forvetler: Memphis Depay (PSV Eindhoven), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United)

Kaynak: El Cezire

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA