• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SMMMO Konyalı bürokratlarla buluştu
24 Temmuz 2013 Çarşamba 11:12

SMMMO Konyalı bürokratlarla buluştu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 4. Geleneksel Ankaradaki Konyalı Bürokratlarla Buluşma kapsamında Konyalı bürokratlarla iftar yemeğinde buluştu.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), “4. Geleneksel Ankara’daki Konyalı Bürokratlarla Buluşma” kapsamında Konyalı bürokratlarla iftar yemeğinde buluştu.
Ankara’da bir restoranda düzenlenen iftar programıma, Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Kesik, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Kudret Bülbül, Vergi Konseyi Genel Sekreteri Aziz Özbek, Gelir İdaresi Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Kadir Cabur, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya SMMMO Onursal Başkanı Ahmet İçyer, Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, Karaman, Yozgat, Kırşehir odalarının başkanları, mali müşavirler, yeminli mali müşavirler ve çok sayıda davetli katıldı.
Buluşmanın gerçekleştirilmesinin ardından Konyalı bürokratlar iftar vaktine kadar sohbet etti. Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan ise programa katılanlarla tek tek ilgilendi. İftar yemeğinin yenilmesinin ardından hep birlikte yemek duası yapıldı. Duanın ardından konuşan Konya İl Genel Meclisi Başkanı Selvi, böyle bir iftar yemeğinde birlikte olunduğu için şükrettiğini belirterek, “Bu gelenek güzel bir gelenek, bizleri bir araya getiriyor. Bugün de öyle oldu. Hakikaten uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla da görüştük. Bu güzel geleneğin nice yıllar sağlıkla ve afiyetle devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı da, Ramazan ayının bereket ve kardeşlik ayı olduğunu ifade ederek, “İslam’ın 5 şartının birlikte yaşandığı bir ay olarak, misafir olmanın, misafir etmenin özelliğini yaşadığımız bir aydır. Aynı zamanda organizasyon, arkadaşlarımızla bir araya gelerek, mesleki konuları ve diğer konuları da tartışma imkanı bulduğumuz, güzel bir organizasyondur. Ben bu organizasyonu düzenleyen başta Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan’a, yönetim kurulu üyelerine ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Organizasyonların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
İftar yemeklerinin Ramazan ayında birlik ve beraberliğin üst düzeylere çıktığı anlar olduğunu vurgulayan Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan da, "İnşallah iftar yemekleri sürekli devam edecek. Çünkü Ramazan ayında hem hemşehrilerimizle, hem de meslektaşlarımızla bir ortam oluşuyor Burada ise bunu devam ettirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA