• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siyonist İsrail, akıttığı kanda bir gün boğulacak
22 Temmuz 2017 Cumartesi 11:32

"Siyonist İsrail, akıttığı kanda bir gün boğulacak"

Konya İmam Hatipler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki İnce, İslam’ın kutsal mabedi Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına asla sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Konya İmam Hatipler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki İnce, yaptığı açıklamada, Siyonist İsrail devletinin uzun bir süredir devam ettirdiği Kudüs’ü işgal projesinin adımlarını birer birer attığını belirtti. Mescid-i Aksa’nın altında yapılan hukuksuz kazıların ardından Müslümanların kutsal mescide girişinin yasaklanmasının siyonist emellerine ulaşma amaçlarının bir tezahürü olduğunu belirten İnce "Bilinmelidir ki; Kudüs İslam’ın onurudur. İslam’ın ilk kıblesidir. Peygamberimizin Mirac’a, Allah’ın huzuruna çıktığı yerdir. Bu nedenle İslam tarihi boyunca Kudüs’ün İslam’ın elinde olması için büyük mücadeleler verilmiştir. Bu kutsal topraklar Müslümanların hakimiyetinde olduğu sürece, Yahudi ve Hıristiyanlar da huzur ve güvenlik içinde ibadetlerini yapmış ve bu topraklarda barış hakim olmuştur" dedi.

Birinci Dünya Savaşı sonrasında başlayan planlı işgal projesi ile Müslümanların topraklarının gasbedilmeye başlandığını ifade eden İnce, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra kurulan İsrail devleti, Siyonist hayallerini Filistin halkına zulmederek ve dünyanın gözünün önünde adım adım hayata geçirmeye çalışmaktadır. Ve İsrail’in bu topraklarda var olmaya başlamasından itibaren bölgede ve dünyada savaşlar ve kan durmamaktadır.

Şu bilinmelidir ki; İslam’ın kutsal mabedi Mescid-i Aksa’nın kapatılmasına asla sessiz kalmayacağız. İslam dünyası ve özellikle İslam devletlerinin yönetimleri de İsrail’in bu zulmüne sessiz kalmamalıdır. Konya İmam Hatipler Derneği olarak yıllardır her türlü baskıya direnen Filistin halkının yanında olduğumuzu bildirmek isteriz. Ve şu bir gerçektir ki; Siyonist İsrail, akıttığı kanda bir gün boğulacak, yaptığı zulüm kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır" 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA