• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sivasta kör dövüşü!
03 Eylül 2012 Pazartesi 09:01

Sivas'ta kör dövüşü!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor, 4 Eylül Stadı'nda kozlarını paylaştı.

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.

Sivas 4 Eylül'de oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci devrede 3 puan savaşı yaşandı. Rıza Çalımbay ve Aykut Kocaman oyuncu değişikliklerine gitse de skor değişmedi.

Bu sonucun ardından her iki takım da puanını 5'e yükseltti.

Ligin gelecek haftasında Sivasspor deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olurken; Fenerbahçe ise sahasında Mersin İdman Yurdu ile mücadele edecek.

ALEX 3 MAÇ SONRA KADRODA

Sarı-lacivertli ekipte, Alex De Souza, 3 maç aradan sonra yeniden ilk 11'de şans buldu.

Teknik direktör Kocaman'ın, Spartak Moskova ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçları ve Gaziantepspor maçında 11 kişilik kadroda şans vermediği Alex De Souza, Sivasspor karşısında yeniden formasına kavuştu.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Volkan Demirel, Krasic ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Cristian, Bienvenu, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Özgür Çek de maç kadrosunda yer almadı.

Ev sahibi ekip Sivasspor'da ise sakatlığı devam eden Roman Bednar, Abdülkadir ve kaleci Korcan dışında eksik oyuncu yoktu.

ORTA SAHADA PRES

Her iki takım da karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunun üstünlüğünü sağlamaya çalıştı. Özellikle Sivasspor'un hücum elemanları orta sahada yoğun bir pres uygularken, Fenerbahçe hücuma organize olarak çıkmakta zorlandı.

İlk 20 dakikalık bölümün ardından Sivasspor'un direncini yavaş yavaş kırmaya başlayan Aykut Kocaman'ın öğrencileri, Moussa Sow ile gol arasa da konuk takımın savunmacıları gole izin vermedi.

SİVASSPOR'UN TEHLİKESİ

Fenerbahçe'nin gol arayışlarına kontraataklarla cevap veren Sivassspor ilk ciddi tehlikesini 36. dakikada yakaladı. Eneramo, sol kanattan getirdiği topta etkili bir orta kesti. Ceza alanı içinde ters bir dokunuş yapan Gökhan Gönül, topu Aatıf Chahechouhe'nin önüne yuvarladı. Sağ çaprazdan vuran Aatıf topu filelelere gönderemedi.

İlk yarının son bölümlerinde tempo bir hayli düşerken, ciddi bir pozisyon da yaşanmadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

SAVUNMACILAR KONUŞTU

Fenerbahçe'de Moussa Sow, Sivasspor'da ise Eneramo en büyük gol ayağı oldu ancak savunma oyuncuları pozisyonları geçiştirmesini bildi. Gol yollarına topu getirmekte zorlanmayan her iki ekip de ceza alanı önünde sıkıntı yaşadı.

MEHMET DİREĞİ GEÇEMEDİ! ERMAN...

Son yarım saatlik dilimde karşılaşma bambaşka bir boyut kazandı. Mehmet Topal 65. dakikada yaklaşık 25 metreden şansını denedi. A Milli futbolcu üst direği geçemezken, Sivasspor hemen ardından Erman ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Erman'a kaleci Mert Günok harika bir kurtarışla cevap verdi.

KARŞILIKLI HAMLELER

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman 70. dakikada Alex de Souza ve Mehmet Topuz'u oyundan alırken, Miroslav Stoch ile Caner Erkin'i sahaya sürdü. Rıza Çalımbay bu değişikliğin ardından Pedriel Suarez'in yerine Kamil Grosicki'ye görev verdi.

Sivasspor son dakikalara girilirken baskısını artırdı ve Fenerbahçe kalesine daha kalabalık gelmeye başladı. Aykut Kocaman 85'te son hamlesini yaparak Hasan Ali'nin yerine Semih Şentürk'ü aldı ve hücum bölgesini kalabalıklaştırdı.

Karşılaşmanın başarılı ismi Erman son dakikada kenara gelirken, Murat Akça oyuna girdi ve karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA