• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sivasspor kaleci Korcanın sözleşmesini fesheddi
07 Temmuz 2011 Perşembe 17:03

Sivasspor kaleci Korcan'ın sözleşmesini fesheddi

Sivasspor, şike soruşturması kapsamında tutuklanan kaleci Korcan Çelikay'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.
Sivassspor, geçen sezonun son haftasında Fenerbahçe karşısında oynanan maçta şike yaptığı gerekçesiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan kaleci Korcan Çelikay'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

3 Temmuz Pazar günü başlayan şike olayını içeren operasyonlarla ilgili yargı sürecini Kulüp olarak yakından takip ediyoruz. Hukukun üstünlüğüne ve adaletin en kısa sürede tecelli edip suçluların açığa çıkacağına inancımız tamdır. Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip maç öncesi yemekte birlikte olduk. Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik. Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise, maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır. Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten‘dir. Sivassporr’un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler.

Takımımız, her maça galibiyet parolasıyla çıkmaktadır. Ancak iki yıldır zor günler geçiren kulübümüz ligde kalmayı kesinleştirmesine rağmen bir önceki maçımız Konyaspor müsabakasına Fenerbahçe maçına verdiğimiz önemden dolayı tam kadro oynayabilmek adına bu maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkılmıştır.

Takımımız lig sezonu boyunca gösterdiği kötü performansa rağmen, Fenerbahçe maçına iyi bir motivasyon ile tam kadro çıkmıştır. Maç içinde tüm izleyenlerin seyrettiği gibi hareketli bol mücadeleli ve kıran kırana bir maç olmuştur. Hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı maç sonuna doğru stres ve heyecandan 70’inci dakikadan sonra maçı izleyememiştir. Kendisinin maçtan sonra “ Hayatımdaki en zor maçtı “ diye beyanatı vardır. Hakem düdüğü çalana kadar maçın sonucu ve şampiyonun kim olacağı bile belli olmayan bir müsabaka olmuştur.

O dönemki takım kaptanımız Mehmet Yıldız‘ın ifadesi alınıp savcılıkça serbest bırakılması mahkemeye gönderilmeden masumiyetinin ispat edilmesi takım oyuncularının böyle bir faaliyetin içerisinde olmadığının ispatıdır.

Beşiktaş Kulübünden kiralık olarak takımımızda oynayan kaleci Korcan Çelikay ile ilgili olarak ; Menajeriyle olan telefon görüşmelerinden dolayı davası devem etmekte kendisi hakkında mahkeme tarafından tutuklama kararı verilmiştir. Korcan Çelikay’ın içinde bulunduğu durum itibariyle yönetim kurulu tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilmiştir.

Kulüp Yönetimimiz eskiden olduğu gibi sorumluluk bilinci içerisinde çalışmalarına devam etmektedir. Takımımız şu anda teknik heyetimizin gözetiminde kamp sürecini sağlıklı bir şekilde sürdürmekte, yönetim kurulumuz transfer çalışmalarına devam etmektedir.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA