• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şimşek: Bizim fırıncıya sorabilirsiniz
11 Ocak 2014 Cumartesi 11:34

Şimşek: Bizim fırıncıya sorabilirsiniz

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ben ekmek bile aldığımda fişimi alıyorum. Bizim fırıncıya sorabilirsiniz. Her sabah ekmek aldığımda fişimi alıyorum" dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye besledi Titanic Deluxe Otel'de THY tarafından düzenlenen Yönetim Zirvesi 2014 Semineri'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi. Bakan Şimşek'i Antalya Havalimanı VIP Salonu'nda Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul karşıladı.
 
Bakan Şimşek, havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. THY'nın toplantısı için Antalya'ya geldiğini belirterek Şimşek, “THY yurt dışındaki yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenliyor. Burada bir konuşma yapacağım. Akşam da dönüş yapacağım” diye konuştu.
 
Gazetecilerin alışverişlerde fiş alınması zorunluluğu ile ilgili soruları üzerine Şimşek, “Bir alışveriş yaptığınızda belgesini almanız aslında 76 milyonun hakkını, hukukunu korumak açısından çok önemli. Ben ekmek bile aldığımda fişimi alıyorum. Bizim fırıncıya sorabilirsiniz.
Her sabah ekmek aldığımda fişimi alıyorum. Orada 76 milyonun hakkı var. Bir vatandaş olarak yapabileceğimiz en önemli yükümlülüğün bir tanesi fiş almaktır. 76 milyona hizmet olarak bir gelir elde etmiş oluyoruz. Satın aldığınız bir hizmetin, bir ürünün fiyatında zaten KDV var. Onu aldığınız zaman, millete hizmet imkanlarını artırmış oluyorsunuz. Önemli olan bu sorumluluk bilincinin hepimize yerleşmesi” ifadelerini kullandı.
 
"DOST-MODERN"E YORUM YAPMADI
 
Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık operasyonu ile ilgili 'dost modern' yorumunu nasıl değerlendirdiği sorulan Bakan Şimşek, ”Sayın Başbakanımızın değerlendirmelerini Başbakanımıza sorun” diye yanıt verdi.
 
Bakan Şimşek, daha sonra havalimanından toplantının yapılacağı otele geçti. Otel girişinde Bakan Şimşek'i THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür Temel Kotil karşıladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA