• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şimdi sıra Mancinide
19 Nisan 2014 Cumartesi 09:44

Şimdi sıra Mancini'de

Genel Kurul'da alınan güvenoyu ve ardından basketbol ve futbolda gelen iyi saha sonuçları Başkan Ünal Aysal'ı düzlüğe çıkardı. Aysal da topu Mancini'ye attı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u eleyerek finale kalan ve ligde kupa kaldırma adına elde kalan tek kulvarda zor bir virajı dönen Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile bir zirve gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen Mali Genel Kurul'da ibra edilen ve borçlanma için yetki alan, sözün özü sıkıntılı girdiği Genel Kurul'dan zaferle ayrılan Başkan Aysal, teknik direktör Roberto Mancini'den sportif başarı istedi. Bursaspor karşısında sergilenen futboldan dolayı Mancini'yi tebrik eden Başkan Aysal, maddi açıdan da kulüp adına önemli olan Şampiyonlar Ligi vizesini almak için lig 2.'liğinin olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi.

KUPA VE DEVLER LİGİ...

Başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör Roberto Mancini'ye bu konuda 'Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi sıra sizde. Lig ikinciliği Galatasaray için bu doğrultuda olmazsa olmaz nitelikte. Kalan haftalarda tek hedefimiz Türkiye Kupası'nı kaldırmak ve ligde en kötü ikinci olmaktır' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TFF Bursa'dan savunma istedi

Türkiye Futbol Federasyonu, Bursaspor'dan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Galatasaray ile oynanan maçta ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili yazılı savunma istedi. Başkan Erkan Körüstan ile İkinci Başkan Rıdvan Şen de maç sonrasında soyunma odası koridorlarında karşılaşmanın hakemi İlker Meral'e yönelik ifadeleri nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi. Bu karar doğrultusunda Körüstan ve Şen, Bursaspor'un bugün Elazığspor ile yapacağı maçı statta izleyemeyecek. Savunmaların 48 saat içinde hazırlanması gerekiyor.

Türk Telekom Arena'da kadınlar matinesi

G.Saray, bugün Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar, F.Bahçe maçındaki kötü tezahüratlar sebebiyle aldığı seyircisiz cezası nedeniyle TT Arena'da ilk kez kadın ve çocuk taraftarların önünde sahaya çıkacak. Drogba sakat, Burak ise kart cezalısı. G.Saray bugünkü maçta e-bilet sistemi uygulanmayacağını açıkladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA