• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şike bilmecesi Ali Kıratlıda mı düğümleniyor?
04 Temmuz 2011 Pazartesi 08:59

Şike bilmecesi Ali Kıratlı'da mı düğümleniyor?

Soruşturma kapsamında teşvik primi verildiği ve şike yapıldığı ileri sürülen maçların Eskişehirspor-Trabzonspor ve Sivasspor- Fenerbahçe maçları olduğu bildirildi...

Ligin son haftasında 22 Mayıs 2011’teki Sivasspor-Fenerbahçe maçı 4-3 konuk takımın lehine sonuçlanmıştı. Savcılık tarafından gözaltına alınan Sivasspor kalecisi Koray Çelikay bu maçta yediği goller nedeniyle eleştirilmiş ve hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Bu maçı kazanan Fenerbahçe takipçisi Trabzonspor’un önünde ligi averajla şampiyon olarak tamamlamıştı.
Eskişehirspor-Trabzonspor maçı 22 Nisan’da oynanmış ve golsüz sonuçlanmıştı. Bu maçtan önce Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen Ali Kıratlı isimli menajer, Eskişehirspor soyunma odası önünde görüntülenmiş ve Fenerbahçe’nin evsahibi takıma teşvik primi gönderdiği iddiaları gündeme gelmişti. Trabzonspor bu karşılaşmada kaybettiği iki puan sonrası liderlik koltuğunu haftayı 5-3’lük Bucaspor galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe’ye devretmişti.

Ali Kıratlı kimdir?
Soruşturmadaki kilit isimlerden biri olan Ali Kıratlı, Fenerbahçe kulübünün kongre üyesi oharak tanınıyor. Sarı-lacivertli kulüpte bu sezon alt yapıdan A takıma alınan kaleci Aykut’un babası olan Ali Kıratlı, ayrıca transfer operasyonlarında da görev alıyor. Başkan Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasındaki bağı da kuran, menajerlik yapmayan Kıratlı, su sezon oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor maçından önce soyunma odalarında görüntülenmiş ve teşvik primi getirdiği iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA