• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şık Takım Elbiseler
27 Kasım 2018 Salı 16:00

Şık Takım Elbiseler

Şık Takım Elbiseler

 

Takım elbise düğün, nişan, açılış, davet gibi her özel günde aranan kıyafetlerdir. Çalışma hayatında kadın, erkek ayrımı olmaksızın pek çok insanın değişmez formasıdır da aynı zamanda.

 Bilhassa çok çeşitli hedef kitlelerinin beğeni ve isteklerine göre çeşitlendirilmiş tasarımlar bu şıklığa herkesi ortak etmek istemektedir. Takım elbise içerisinde tamamlayıcı olan kazak, gömlek gibi detaylar ile de vitrinleri renklendirirler. Pierrecardin klasik olduğu kadar modern çizgilerle de hemen her yaş grubunun zevkine hitap etmektedir. Erkek takım elbiselerde 44 ila 60 arası geniş beden yelpazesi bulunurken;  pamuk ve yün karışımı kumaşları ile de ön plana çıkmaktadır. Dar paçalı modern ve klasik kesimleri ile ürün çeşitliliğine sahiptir. Hanımlar için de etek ve türlü ceket modelleri ile kombinlenebilecek şık ve göz alıcı takım elbiseler yaratmak mümkündür. Ceketlerde düğmeli, mono, kırlangıç yaka gibi çeşitler mevcuttur.

 Takım Elbise Almak Hiç Bu Kadar Zahmetsiz Olmamıştı

 Pierrecardin’de belli bir tutar üzeri kargo ücreti alınmamaktadır. Altı taksite kadar kart avantajı, ürün değişimlerinde ise iadeler ücretsizdir. Mağazalarda ise kolay değişim rahatlığını sunar. Müşteri odaklı yaklaşıma sahip olması bu  firma için tercih sebebi olmaktadır.

 Takım Elbise Alırken Kalıplarınızın Dışına Çıkın

Klasik mutlaka bulunsun dolabınızda fakat sizi olduğunuzdan genç ve tarz sahibi bir şıklığa ulaştıracak bir takım elbise edinmenizi de öneririz. Bunun için https://www.pierrecardin.com.tr/erkek-takim-elbise/  sitesini incelemeniz önerilir. Takım elbise ve elbiseyi tamamlayacak  ürünler ile ilgili de ufak şıklık tüyoları bulunmaktadır.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA