• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sıfırı tükettiler
23 Aralık 2015 Çarşamba 10:03

Sıfırı tükettiler

Otomotiv sektöründe yılsonu indirim kampanyaları 2016’ya sıfır kilometrede bir otomobille girmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Firmalar arasında yaşanan rekabet ve kampanyalar tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. Taleplere yetişmekte zorlanan firmalar adeta yok satıyor. 

KAMPANYALAR İÇİN SON HAFTA

Otomotiv sektöründe yılsonu indirim kampanyaları 2016’ya sıfır kilometrede bir otomobille girmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Firmalar arasında yaşanan rekabet ve kampanyalar tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

Yılsonu kotalarını doldurmaya çalışan otomotiv firmaları, birbirinden cazip kampanyalarla tüketicilerin ilgisini çekmek için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanyalara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, şehir dışından da otomobil almak için Konya’ya geliyor.  Bu kapsamda yıl sonu hedeflerini tutturabilmeyi amaçlayan firmalar, tüketicilere önceki yıllarda olduğu gibi indirimler, sıfır faizli araba gibi cazip teklifler sunuyor.

onur-kunduracioglu.jpg

CİTROEN'DE 25 AY FAİZ YOK

Citroen, yılın son ayında müşterilerine binek modellerinde fiyat indirimi ve cazip faiz seçeneği sunuyor. Kampanyaları hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan  Citroen Konya Bayii KONMOT Motorlu Araçlar Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “Aralık ayı itibariyle gerek Konya gerekse Türkiye piyasasında otomotiv sektöründe oldukça hareketli günler yaşanıyor. Firmaların yapmış olduğu 10 bin TL indirimler ve sıfır faizli kampanyalar araç satışlarını oldukça hareketlendirdi. Yılsonu kampanyalarımızda ciddi indirimler söz konusu. Tüm modellerimizde binek ve ticari araçlarımızın bir çoğunda 25 bin TL krediye 25 ay sıfır faiz, ekstra olarak C4 Picassa 4 koltuk Citroen DS3, DS4, DS5 modellerimizde 50 bin TL krediye 25 ay sıfır faiz uyguluyoruz. Konyalı müşterilimizin diğer illerden daha fazla ilgi gösteriyor. Şu anda araç sıkıntımız var. Araç almak isteyen müşterilerin bir an önce hareket etmeleri gerekiyor” dedi. 

otomobil--(5).jpg

HYUNDAİ 20 AY VADE 0 FAİZ

Hyundai yılsonu kampanyaları Aralık ayında 7000 TL’ye varan fiyat avantajları, kampanya kapsamında bulunan Hyundai otomobil modelleri için değişen tutar ve vadelerde yüzde 0 faizli cazip kredi fırsatlarıyla, otomobil markalarının 2015 yıl sonu sıfır kilometre araç kampanyaları arasında dikkatleri çekiyor. Aralık ayı Hyundai kampanyası kapsamında Hyundai i30 modeli, 20 bin TL kredi için 20 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatıyla, Hyundai i10 modeli, 15 bin TL kredi için 15 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajıyla satışa sunuluyor.

2 YIL YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI İLE 2015 YILINA KÂRLI VEDA EDİN!

Türkiye’nin en çok tercih edilen ticari araç markası Fiat, ticaretin profesyonelleri için Aralık ayında birbirinden cazip avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, Fiat’ın Yeni Doblò, Fiorino veya Pratico modellerinden birini satın almak isteyen ticari araç müşterileri 30 binTL’ye 24 Ay vadeli yüzde 0 faizli avantajlı kredi fırsatından, Ducato modellerinden birini satın almak isteyen ticari araç müşterileri 60 bin  TL’ye 48 Ay vadeli yüzde 0,96 faizli avantajlı kredi fırsatından yararlanıyor. Aracına daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle sahip olmak isteyen ticaretin ustalarına, Yeni Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40 bin TL’ye 48 Ay vadeli yüzde 0,78 faizli kredi imkânı sunuluyor. Ayrıca Fiat, Ducato ve Pratico araçlarda peşin alımı tercih edilirse, peşin alımlara özel Fiat Pratico ve Ducato’larda ise yüzde 3 peşin indirimi sunuyor.  Aralık ayında Fiat Fiorino 36 bin 240 TL, Yeni Doblo 42 bin 450 TL, Ducato Van ise 59 bin 660 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

otomobil--(2).jpg

RENAULT’DA 4 YIL SIFIR FAİZ FIRSATI!

Renault, 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında müşterilerine sıfır faiz ile yepyeni bir Renault sahibi olma fırsatı sunuyor. Diğer taraftan cazip nakit alım indirimleri de bulunuyor. Renault’da, binek otomobil ve hafif ticari araç satın alan müşterilerine, sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında 12 bin TL kredi için 4 yıl, 18 bin TL kredi için 18 aya kadar ve 48 bin TL için 12 aya kadar “sıfır” faizli ödeme seçenekleri ile kullanılabiliyor. Bu vadeleri aşan ödeme taleplerinde ise müşteriler, maksimum 48 bin TL 48 ay için kredi koruma sigortası ile yüzde 0,99, kredi koruma sigortasız yüzde 1,04 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. Ayrıca yine kampanya kapsamında Renault modellerinde 7 bin TL’ye varan indirimler sunuluyor. Kampanya kapsamında Symbol 42 bin 400TL, Clio HB 45 bin 550TL, Captur 58 bin 200TL ve Fluence 66 bin 800TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TOYOTA'DA İNDİRİM VE TAKSİT ERTELEME

 Toyota, 2015'in son kampanyasında 8 bin liraya varan indirim, 6 ay taksit erteleme uygulaması, uygun faiz ve vade seçenekleri sunuyor. Aralık kampanyasıyla Corolla'da 5 bin liralık, Auris, Auris Touring Sports, Yaris ve Verso modellerinde 3 bin liralık indirim sunuluyor. Tüm RAV4 modellerinde indirim 8 bin liraya ulaşırken, tüm Avensis modellerinde 7 bin lira, tüm Yaris Hybrid modellerinde ise 5 bin lira indirim bulunuyor. Aralık ayında Corolla 52 bin 500 liradan, Yaris 41 bin 100 liradan ve Yeni Auris 51 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Yaris Hybrid 59 bin 700 liralık fiyatıyla, Avensis de 75 bin 400 liradan başlayan fiyatıyla kullanıcılarını bekliyor. Ayrıca, kampanyadan yararlanmak isteyenleri Toyota Finans'ın 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve yüzde 1,27'den başlayan faiz oranları bekliyor. Toyota Finans Sistemi'nin avantajlarıyla Toyota'larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2016 yılının temmuz ayında başlayabiliyor.
İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA