• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sıcaklıklar artıyor
03 Şubat 2012 Cuma 20:59

Sıcaklıklar artıyor

Eksi 20 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları, sadece Konyayı değil, Türkiyenin büyük bir bölümünü felç etti. Karayolları buz pistine döndü, acı haberler birbiri ardına geldi.
Buz tutan Türkiye, şimdi de ılık bir havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar bazı bölgelerde 15 derece birden yükselecek. Sıcak haber, Konya’yı da kapsıyor. Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, Konya'da sıcaklık değerlerinin 6 ila 8 derece arasında artacağını açıkladı. Gece sıcaklıklarının eksi 6'ya gündüz sıcaklıklarının ise 5'e kadar yükselmesini tahmin ettiklerini belirten Aydın, hafta sonu için Konya'ya 'sis' uyarısı yaptı. Aydın, cumartesi ve pazar günleri sabah saatlerinde yoğun sis görülmesini beklediklerini ifade ederek, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
 
SALI GÜNÜ YAĞIŞ GELİYOR
 
Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, salı gününden itibaren Konya'nın Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına gireceğini, yağışların yağmur, karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde düşmesini beklediklerini ifade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA