• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sezonun en kritik maçı
20 Nisan 2014 Pazar 09:52

Sezonun en kritik maçı

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Torku Konyaspor bugün deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bugün deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olacak. Son haftalarda oynadığı kritik maçlardan puanlarla dönen yeşil beyazlılar bu maçtan da en az 1 puanla ayrılıp son dört haftaya daha rahat girmek istiyor. 14. sırada yer alan Çaykur Rizespor ile arasında 1 puan fark bulanan Torku Konyaspor bu maçtan alacağı puan veya puanlarla farkı açmak istiyor. Yeşil beyazlılar, Rize'de eski teknik direktörü Uğur Tütüneker karşısında bu sezon ilk maçına çıkacak. Zorlu mücadele öncesi Torku Konyaspor'da sarı kart cezalısı olan Hasan Kabze dışında eksik bulunmuyor. Çaykur Rizespor’da ise Ahmet Görkem, Liban Abdi ve Sercan sakatlıkları dolayısıyla kadroda yer almayacak. Torku Konyaspor dün öğle saatlerinde Ç.Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye çekildi.

BÜLENT YILDIRIM İLE BU SEZON 2.MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Torku Konyaspor'un Ç.Rizespor ile bugün oynayacağı Spor Toto Süper Lig 30.hafta maçında görevlendirilen Bülent Yıldırım, yeşil beyazlıların iç sahada Sivasspor'u 3-0 mağlup ettiği 19.hafta mücadelesinde düdük çalmıştı. Yıldırım'ın yardımcılıklarını İzmir'den Adil Sinem ve Kahramanmaraş'tan Asım Yusuf Öz yaparken, maçta Diyarbakır'dan Nihat Mızrak dördüncü, Ankara'dan Serkan Tokat beşinci, Eskişehir'den Mesut Çarık ise altıncı hakem olarak görev yapacak.

Ç.RİZESPOR İLE SÜPER LİG'DE 12.RANDEVU

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında bugün deplasmanda karşılaşacağı Ç.Rizespor ile bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi, 5 beraberlik aldı. •HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

 

 

Saat: 13.30

Yayın: Lig TV

Çaykur Rizespor: Serkan, Orhan, Vierra, Obaobana, Ali Adnan, Kıvanç, Kağan, Slyvestre, Deniz, Tevfik, Kweuke

Torku Konyaspor: Itandje, Selim, Mehmet Uslu, Vukovic, Ali Turan, Ali Çamdalı, Mehmet Güven, Hleb, Mbamba, Djalma, Gekas

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA