• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sezonu bize yakışır yerde tamamladık
18 Mayıs 2014 Pazar 17:06

''Sezonu bize yakışır yerde tamamladık''

Torku Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Erdinç Yavuz, Torku Konyaspor'un yeni sezonda daha önemli hedefler peşinde koşan bir takım olacağını söyledi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından olmalarına rağmen sezonun geneline bakıldığında başarılı olduklarını ifade etti.

Lige yükseldikten sonraki ilk senede iyi bir performans gösterip, sezonu 11. sırada bitirdiklerini belirten Yavuz, "Ligi iyi bir yerde tamamladığımıza inanıyorum. Torku Konyaspor, yeni sezonda daha önemli hedeflerin peşinde koşan bir takım olacak" dedi.

Yavuz, Soma'da meydana gelen maden faciası nedeniyle son oynadıkları Eskişehirspor karşılaşmasının farklı bir atmosferde geçtiğini dile getirdi.

Soma'da yüzlerce insanı kaybettiklerini anımsatan Yavuz, "Bunun verdiği moral bozukluğuyla en son maça gerektiği şekilde konsantre olamadık. Hayatta futboldan önemli şeyler var. Maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere ülkemize başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyorum. Gerçekten çok üzgünüz" diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA