• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehire spor salonu yapılacak
09 Ekim 2011 Pazar 17:07

Seydişehir'e spor salonu yapılacak

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Spor İl Müdür Ömer Ersöz, Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi'ne yapılacak spor salonu alanında incelemelerde bulundu.
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Spor İl Müdür Ömer Ersöz, Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu yerleşkesine yapılacak spor salonu alanında incelemelerde bulundu.
Tüfekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerin sportif aktiviteler anlamında çok rahat hareket edebilecekleri alanların oluşturulması gerektiğini ifade etti.
 
Gençlerin gerek zihinsel gerekse psikolojik anlamda rahat olmaları gerektiğini ifade eden Tüfekci, ''Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimize bu hizmetleri sunmak hem gençlik merkeziyle hem de sportif aktivitelerle mümkün olacak. Bunun alt yapısı çok önemli'' dedi.
 
Seydişehir'e ikinci spor salonu kazandırılacağını ve ihalesinin 15 Kasım tarihinde yapılacağını dile getiren Tüfekci, ''SÜ Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi'ne yakın yapılacak spor salonundan hem üniversite gençlerini hem de Seydişehir gençleri faydalanacak'' diye konuştu.
 
Ersöz de spor salonunun yapımı için çalışmaları tamamladıklarını, Seydişehir'i sportif aktiviteler noktasında çok aktif hale getirmeyi düşündüklerini belirtti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA