• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde yetenekler keşfediliyor
25 Aralık 2012 Salı 08:52

Seydişehir'de yetenekler keşfediliyor

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından yeteneklerimi keşfediyorum projesi kapsamında, ilçe genelinde görev yapan beden eğitimi, müzik ve resim öğretmenleri ile toplantı yapıldı.
Seydişehir Kaymakamlığı tarafından yeteneklerimi keşfediyorum projesi kapsamında, ilçe genelinde görev yapan beden eğitimi,  müzik ve resim öğretmenleri ile toplantı yapıldı.
Bu kapsamda ilçemizin en ücra köşesinde spor, müzik ve resim dallarında yetenekli fakat imkânı olmayan çocuk ve gençlerimiz alınıp, onlara her türlü maddi ve manevi destek sağlanarak kendilerini yetiştirmeleriyle ilgili proje başlatıldı.
İlçe genelinde konusuna göre öğretmenlerimizden oluşun komisyonlar ilçe merkezi ile birlikte köy köy, kasaba kasaba gezerek gizli kalmış yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi tespit etmeye ve kayıt altına almaya başladılar.  7 Ocak 2013 ‘e kadar bununla ilgili listelerin oluşturulması kararlaştırıldı.
Kaymakam Tuncay Sonel, yetenekli olup da imkanı olmayan çocuklarımızı, gençlerimizi öğretmenlerimiz vasıtasıyla tespit edip, onlara yemek, ulaşım gibi imkanlar tanıyıp her türlü maddi ve manevi destekte bulunacağız. Başarılı ve istekli olan fakat imkanı olmayan yetenekli çocuklarımız ve gençlerimiz arasından inşallah milli sporcular, sanatçılar ve yeni ressamlar çıkar. Bizler de buna vesile olmuş oluruz”  diyerek duygularını dile getirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA