• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir’de Ramazan etkinlikleri sona erdi
03 Temmuz 2016 Pazar 11:30

Seydişehir’de Ramazan etkinlikleri sona erdi

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri ilahi sanatçısı Engin Titiz konseri ile sona erdi.

Seydişehir Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Ülkemizde arzu etmediğimiz hadiseler yaşanmakta olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Orta doğuda İslam coğrafyasında ciddi olaylar olmasına rağmen ülkemiz güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Bunu arzu etmeyen, istemeyen, çekemeyen güçler de var. Başımıza çeşitli musibetler, belalar sarmaya çalışıyorlar. Yaşadığımız hadiseler ve terör örgütlerinin başımıza getirmiş olduğu olaylar var. Biz güçlenme yoluna devam ettiğimiz sürece bu tür hadiselerle karşılaşacağız. Tabii şehitler de veriyoruz. Biz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.
Bu olaylar karşısında hiçbir siyasi ayrıma girmeden, hiçbir ırk ayrımına girmeden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini belirten Başkan Tutal, “Bir zaman dilimi içerisindeyiz. Hangi siyasi parti olursa olsun, bu ülkeye çalışıp bu ülkeyi güçlendirmiş olsa onun başına da aynı şeyler getirilirdi. Onun için bizim birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını daha fazla perçinlememiz, pekiştirmemiz gerekiyor ki yolumuza devam edebilelim. Kendi aramızda çekişmeye, kendi aramızda bölünmeye, kendi aramızda kavga ve gürültüye girmeyelim. Bugüne kadar Allah’ın izni ile bu millet bu oyunlara gelmedi. Bundan sonra da gelmeyecek. Buna biz kesinlikle inanıyor ve sizlere bu noktada güveniyoruz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Engin Titiz’in ilahi konserinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sanatçıya plaket takdim etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA