• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde proje destek ofisi oluşturuldu
12 Aralık 2012 Çarşamba 16:21

Seydişehir'de proje destek ofisi oluşturuldu

Seydişehir Kaymakamlığı bünyesinde proje ofisi oluşturuldu.
Seydişehir Kaymakamlığı bünyesinde proje ofisi oluşturuldu.
     Özellikle yurt dışı hibe fonları ve yurt içi destekleme projelerinden Seydişehir'e daha çok kaynak aktarılması için kurulan ofisteki ilk toplantıda kırsal kalkınma, tarım, kültür, eğitim, istihdam, gençlik konularında yapılması muhtemel projeler hususunda bilgi alış verişinde bulunuldu.
     Proje ofisi, Yüksekokul Öğretim Görevlisi Yusuf Uzun, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Belediye EURODESK Temas Noktası görevlisi Filiz Şahin, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, Vakıf Müdürü Musa Toklu, öğretmenler Tahir Kibar, Muhammet Burak Olgun, Engin Cengiz, Ömer Kayapınar, Sağlık Grup Başkanlığından Zafer Sevinç ve Devlet Hastanesinden Nurgül Koçak olmak üzere 12 kişiden oluştu.
     Kaymakamı Tuncay Sonel, proje ofisi olarak haftanın bir günü bir araya geldiklerini belirterek, ''Seydişehir ailesine neler yapabiliriz, yöremize uygun hangi projeleri gerçekleştirebiliriz, yöre ve yöre insanımıza nasıl katkı sağlarız amacıyla koordinasyonu sağlamak ve projelerin takibini yapmak amacıyla böyle bir birliktelik sağlandı. Burada görevli arkadaşlarımız başta Filiz Şahin olmak üzere her biri konusunda başarılı ve istekli arkadaşlarımız. İnşallah hayırlı işlere vesile olunur'' dedi.
    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA