• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı
01 Kasım 2011 Salı 12:11

Seydişehir'de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Seydişehir Belediyesi bünyesindeki canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde Kurban Bayramı öncesinde hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
Seydişehir Belediyesi bünyesindeki canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde Kurban Bayramı öncesinde hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, yaptığı açıklamada, Seydişehir halkının rahat ve uygun şartlarda kurban alım satım işlemlerini yapabilmeleri ve sağlıklı, hijyenik ve düzenli koşullarda kurbanlarını kesebilmelerine imkan sağlayan canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde bayram hazırlıklarının tamamlandığını bildirdi.
     Geçen yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşların kurban bayramlarını güvenli ve rahat bir şekilde geçirebilmeleri için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Çat, şunları kaydetti:
     ''Canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezimizde insan sağlığını etkileyebilecek olumsuz tüm koşullar karşısında belediye olarak önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın kurbanlarını rahat ve sağlıklı koşullarda kesebilmeleri için tüm detayları düşünmüş durumdayız. Kurbanlık hayvanların veteriner kontrolünde, dini vecibelere uygun, belgeli kasaplar tarafından kısa sürede kesilebilmesi için belediyemiz tarafından çevre temizliği ile hijyene yönelik tüm koşullar ve kolaylıklar sağlanmıştır. Hemşerilerimizin bayramlarını, güvenli, rahat ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlamış bulunuyoruz.''
     Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan Çat, ''Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramı'nın Türk ve İslam Alemine, hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA